Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twojpompon

Zaniedbana kobieta

Polecane posty

Gość twojpompon

dajcie mi jakieś rady jestem zaniedbana chodź staram się być zadbana ale mi to nie wychodzi włosów sobie nawet nie umiem ładnie poczesać tylko wygladam komicznie a jak znowu nie zrobie z nimi nic to jestem przyklapnieta nie umiem sobie nawet paznokci pomalowac zawsze wyjezdzam poza ale i tak nic z tym nie robie tylko tak chodze pomalowac tez sie nie potrafie zawsze to mi sie tusz odbije to mam maske na buzi ale ja nic z tym nie robie tylko chodze jak taki niechluj zawsze to mam brudnego buta to sie zatne przy goleniu jak farbuje wlosy to mam cala szyje i uszy w farbie przez kolejne dwa dni dopoki sie nie zmyje samo brwi regulowac nie umie czasem wyrwe za duzo wogole nie rowne jak nie wiem co i chodze tak czasem zdarza mi sie chodzic w poplamionych spodniach mowie sobie a moze nie bedzie widac wogole chodze jak pokraka i chowam to wszystko i sie wstydze zero pewnosci siebie jak ja mam sie zmienic

Gość patologia, jak nic
co ćpasz dziewczyno ? :D "zawsze to mam brudnego buta to sie zatne przy goleniu..." - no, trudno się nie pośmiać :D

Gość twojpompon
czasami to az mi sie ryczec chce a nie smiac ostatnio w biurze wyszłam z toalety i miałam osrany rękaw nie wiem jakim cudem

Gość Błagam Cię
daj namiary na swojego dilera :D:D:D please!

Gość oj pompon!!!
No nie moge!!! :) :) Dzieki wielkie, poprawilas/es mi humor na caly dzien, conajmniej jeden. :)

Gość dzindzerss
Jesteś mistrzem hahahahahahahaha no ale niektórzy tak mają ja kiedyś też byłąm taką niechlujką teraz jestem elegancką kobietą Mam dla ciebie rady zapuść te brwi i idź do kosmetyczki włosy farbuj u fryzjera idz do kosmetyczki zrobic makijaz niech cie nauczy to robic nie chodz w brudnych ciuchach!!!!!!!!!!!!! i idz do fryzjera !!! paznokcie tez naucz sie malowac mozesz sama to robic w domu

Gość dzindzerss
a na nogi polecam plastry

Gość a ja polecam
stawianie przecinkow

Gość m34
no niestety ja mam ten sam problem, mimo że coś tam próbuje zrobić wcale nie czuję się zadbana, zwłaszcza włosy na dość, że rzadkie i cienkie to niestety nie imiem ich ani ładnie upiąć ani uczesać , na tawarzy mimo dobrych kosmetyków ciągle coś wyskakuje, szorstka skóra na piętach i rękach to kolejny problem. Niestety szkoda mi kasy na systematyczne chodzenie po gabinetach kosmetycznych czy fryzjerskich, a z drugiej strony jestem zła na siebie że taka nijaka, i że nikt na mnie nie zwraca uwagi. i niestety nie młodnieje mam już 34 lata

Gość pani dobra rada:D
Poprawiłaś mi humor z tym osranym rękawe,:D. A jeśli chodzi o Twój problem, to zainwestuj w kosmetyczke,idź do niej na henne raz na 1,5 miesiąca Ci wystarczy, nie ruszaj sama tych brwi bo rozwalisz je na amen, jak nie umiesz pomalować panzokci ( ja też mam ten problem) to też do kosmetyczki,albo popros siostre albo koleżanke. Włosy-dobry szampon i odżywka w tych wielkich sklepach można kupic w pakiecie Elseve-szampon odzywka za 15 złotych, plus jakis plyn do prostwoania moze byc Sayoss- 13 złotych, włosy prostuj na suszarce albo prostownica. i do dzieła:)

Gość pani dobra rada:D
A jak masz krosty to idz do dermatologa, kup sobie korektor przypudruj pudrem i luz teraz ten upał to i tak wszytsko spływa:D

Gość twoj pompon
najgorsze jak mam okres, zawsze mi przecieknie. chcialam sie tez was zapytac, czy wam tez tak sie ser zbiera pod lechtaczka i smierdzi? Sciagam go paznokciem, ale nie wszystko sie da. I jak robie kupe, to ona zawsze dostanie mi sie do pipy i piecze potem.

Gość twojpompon
haha, dobre. Ser mam , ale jak sie nie myje ze 3 dni, to wtedy lubie rozszerzac nogi i wachac to. Mam problem z paznokciami u nog, wrastaja mi sie i podchodza ropa, cuchnie, nawet mi to przeszkadza/.

Gość LOL LOLMLOL
DZIEKI :)