Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeczytajcie a padniecie...:)

ZAniedbana................

Polecane posty

Gość Przeczytajcie a padniecie...:)

[13.06.2010] 15:27 twojpompon dajcie mi jakieś rady jestem zaniedbana chodź staram się być zadbana ale mi to nie wychodzi włosów sobie nawet nie umiem ładnie poczesać tylko wygladam komicznie a jak znowu nie zrobie z nimi nic to jestem przyklapnieta nie umiem sobie nawet paznokci pomalowac zawsze wyjezdzam poza ale i tak nic z tym nie robie tylko tak chodze pomalowac tez sie nie potrafie zawsze to mi sie tusz odbije to mam maske na buzi ale ja nic z tym nie robie tylko chodze jak taki niechluj zawsze to mam brudnego buta to sie zatne przy goleniu jak farbuje wlosy to mam cala szyje i uszy w farbie przez kolejne dwa dni dopoki sie nie zmyje samo brwi regulowac nie umie czasem wyrwe za duzo wogole nie rowne jak nie wiem co i chodze tak czasem zdarza mi sie chodzic w poplamionych spodniach mowie sobie a moze nie bedzie widac wogole chodze jak pokraka i chowam to wszystko i sie wstydze zero pewnosci siebie jak ja mam sie zmienic --------------------------------------------------------------------------------

Gość katios
heh wolalam juz nie komentowac jak przezytalam a forum to macierzynskie itp

Gość saleminka8
i po co to tu umeiszczasz? a co to ma się do ciaży,macieżyństwa i wychowania dzieci? bawi cie to? powodzenia

Gość kwiatuszekk1111kkkm
ło ale smieszne.... idzze cipo w pizduuuuuu