Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nasraza

przespalam sie z wlascicielem mojego domu co mam zrobic, pomocy

Polecane posty

Gość nasraza

mam tragiczna sytuacje. poznalam chlopaka. jest wlascicielem domu w ktorym mieszkam, on tu nie mieszka ale wszyscy jego znajomi. moi teraz rowniez. mieszkamy po sasiedzku - wszyscy sie znaja. od poczatku (kiedy ogladalam pierwszy raz mieszkanie itd.) okazywal mi otwarte zainteresowanie. ja nastomiast nie bylam zainteresowana wcale. po pewnym czasie (juz tutaj mieszkalam) i po paru milych gestach jak kwiatki pod drzwiami, kartki i misie, postanowialam sie z nim umowic. randka byla mila ale mialam mieszane uczucia gdyz chlopak nie zbyt mi sie podobal fizycznie. postanowilam dac sobie spokoj na jakis czas. niczego mu nie obiecujac umowilam sie na drugie spotkanie. powiedzial, ze chce po "kolezansku". i tak widywalismy sie coraz czesciej (ze wzgledu na dom, w ktorym on czesto bywa jak i spotkania umowione). po jakis dwoch miesiacach trwania tego przespalam sie z nim. dalej nie jestem pewna co do niego wiec chyba raczej nic z tego nie bedzie? nie wiem co mnie opetalo to byla chwila. teraz siedze i rycze bo nie wiem jak to wszystko odkrecic, jak mam tu mieszkac co mu powiedziec i czy sa jeszcze jakies szanse ze sie zakocham skoro po 2 miesiacach nie czuje prawie nic? a uswiadomil mi to wlasnie ten sex, nie mowie ze byl zly nic z tych rzeczy po prostu po tym czuje pustke i smutek...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować