Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendradelacroix

Jak on mnie wku.....!!!!!

Polecane posty

Byl kiedys taki okres ze ja nie pracowalam a on tak. I to on gotowal, mialam obiad podany na stol, potem pozmywal, sprztaalam i pralam raczej ja wiekszosci. Chyba ze go poprosilam zeby konkretnie ta kupke ciuchow wlozyl do pralki a potem wyjal i wlozyl do suszarki a potem wyjal. Robil to owszem i wiem ze gdyby on nie pracowal a ja tak to on robilby to znowu. Niestety jest teraz jak jest i mamy problem.

Gość różnica jest taka
autorko - zmienić będzie bardzo trudno - to już taki typ, przykro mi, że odbbieram Ci nadzieję, ale na 99,9% jestem tego pewna, jak tego nie ma od początku, to już nie wyegzekwujesz tego po takim czasie. Wiem, zapewne masz poczucie, że to stało się nagle, ale musisz wiedzieć, że to nie jest prawda, tak było od poczatku, on Cię zmanipulował, wykorzystuje Cię dla swoich potrzeb, nie podoba mi się to, Tobie jak widać również, szkoda, że tak wyszło, ale cóż, pewnie takie wyniusł wzorce z domu, mniemam, że jest młodym człowiekiem, niestety - im młodsi, tym "gorsi" pod wieloma względami - takie okrutne czasy.

Gość Karo*
Falcon można wiedzieć dlaczego Ona dzisiaj jest Twoją eks ?

dluga historia. poznalem ja jeszcze bedac w szkole wojskowej. potem sie rozstalismy . w miedzyczasie wyszla za maz i urodzial dziecko. rozwiodla sie i chciala sprobowac. wytrzymalismy ze soba pol roku. to nie bylo juz to samo choc kiedy marzylem by z nia znowu byc.

Gość Karo*
Dużo przeżyłeś ... odważny jesteś, jeśli dobrze zrozumiałam to chciałeś z Nią jej dziecko wychowywać ?

Gość Villemo_
falcon takiego faceta jak Ty mi trzeba :) rzeczywiście przystojny i mądry :) autorko czas na poważną rozmowę ze swoim facetem, postaw sprawę jasno, bo będziesz służącą, a nie partnerką, a tak nie może być !

Gość mamutka mamutka!
Ja mam dwojke maluchow, w tym jedno niepelnosprawne. I trzecie dziecko w osobie meza ktory uwaza ze on pracujac 8 godz. ma prawo do odpoczynku i w domu mie robi doslownie NIC. Mawet zdarza mu sie wody w kiblu nie spuscic z lenistwa. Dzis wylal na mnie kubek goracej kawy bo powiedzialam ze mam w dupie go i jak chce obiad to niech ugotuje bo ja chce chociaz w niedziele z dziecmi poprostu beztrosko spedzic czas. Jako mama a nie tylko kucharka, sprzataczka, praczka, pielegniarka i naloznica. A poza tym podjelam juz decyzje o rozwodzie.

dzieciaka ma swietnego. do dzis gram z nim w pile i czasem jak mi pozwoli idziemy do kina :) zawsze chcialem miec takiego malucha :D dla mnie dziecko to nie klopot ale ona sie zmienila... okazalo sie ,ze mamy rozne swiatopoglady

Gość Karo*
Jeśli to wszystko co piszesz jest prawdą to SZACUNEK dla Ciebie jako mężczyzny :-) Życzę Ci,żebyś miał syna bo wychowasz go na prawdziwego mężczyznę.

dajcie spokoj. nawet nie wiecie jak wyglada zycie z kims takim jak ja (mam na mysli profesje) - nie wiedzialabys czy masz faceta czy nie :)

falcon do wszystkiego mozna przywyknąc ;) a jesli się kocha czlowiek jest w stanie duzo poswięcic ;) mogę zapytac ile masz lat i skąd jestes? ;)

ja niestety darzę uczuciem osobę dla której jestem kompletnie obojętna :O za to kocha się w innej :O nie wiedziałam, że w tym wieku będę miała takie problemy :O

Gość Karo*
Falcon jak długo jesteś sam ?

Gość Villemo_
hmm troszkę wiem na czym polega taka profesja :) sama mam podobne zainteresowania, a raczej pomysł na życie :) mało jest takich mężczyzn.... niestety

Gość Villemo_
falcon, zawsze się będziesz bać o kogoś kogo kochasz, kto jest dla Ciebie ważny... rozumiesz, ale jednak się boisz

falcon> no wlasnie, ten strach mialam okazję przekonac się niedawno jak to wygląda po katastrofie w smoleńsku :( tzn. nie dotknelo mnie to osobiscie, ale moja kolezankę tak

slowa do kobiet zolnierzy I'll be waiting till you follow me you gabe your loving so honestly and I will love you, baby, endlessly when yo come back, wait and see When you left me I cried all the night I didn#t even put up a fight one musze isc za facetem http://www.voila.pl/245/fci8j/?1 http://www.voila.pl/291/ffc5j/?1 latać ,latać i jeszcze raz to samo! najfajniejszy chłopak w eskadrze :P

Gość Karo*
To krótko :D Wróżę Tobie,że ten stan długo nie potrwa (chociaż to po części od Ciebie zależy) ... ;-)

pamietam zony poleglych kumpli.... mdlaly na widok dowodcy... nie da sie opisac tego co widzialem... kobiety lotnikow sa narazone na najgorsze emocje

falcon przystojny jesteś :D ja stara dupa Ci to mówię :D do tego masz poukładane w głowie, a nie taka metroseksualna popierdółka jak 80% przedstawicieli Twojej płci ;) bez obrazy efkors w dodatku czuły, zaradny i z zadatkami na dobrego tatusia :) no! dziewczyny :) brać Go!! osobiście uważam, ze każdy facet powinien "posmakować" życia w wojsku to i autorka nie miałaby problemu ze swoim partnerem