Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendradelacroix

Jak on mnie wku.....!!!!!

Polecane posty

Gość Villemo_
A ja jestem bezdzietna, panna i marzę o swoim wielkim uczuciu, bo dla mnie w życiu do spełnienia go potrzeba kochającej rodziny i dziecka. Oczywiście nic za wszelką cenę, ale rodzina i pasja jest dla mnie najważniejsza :) I wtedy, gdy wracamy do domu, nawet gdy mieliśmy zły dzień, szczególnie gdy mamy już dość wszystkiego najpiękniej jest wtulić się w ukochaną osobę i usnąć :)

Gość Qatttttt
Ja bym nigdy w życiu nie wzięła rozwodnika z dziećmi, sama jestem panną bez dziecka i nie wyobrażam sobie, zresztą rodzina by mnie zlinczowała :) ale gdybym już taki przypadek miała znaczy, że sama nią była to oczywiście bym szukała osoby o podobnym statusie :)

Gość do Sweet Dreams II
jeszcze jedno czy trzeba sie tam logowac zeby nakramic psiaka? bo niby klima ale nie wiem czy dobrze :P

Gość Karo*
To byłeś ty ??? :D Nie jestem pewna :classic_cool: ale laski Ci słodziły,że hej !

Gość Karo*
Logować się nie trzeba :-) to działa tak jak klikanie w pajacyka.

poza tym, piszę tu z...hmmm sentymentem? eh, nie ważne mój pierwszy..wiecie, TEN pierwszy facet był wojskowym WSOWOPL byłam na przysiędze, wspaniale uczucie takiej rozpierającej dumy, ale jednocześnie trwogi, choć to były czasy raczej "bezpieczne", a teraz? współczuje dziewczynom, żonom i matkom tych, którzy są na misjach falcon, sam ślub i ta charakterystyczna oprawa to tylko pokaz, coś innego od standardów weselnych obyś dobrze wybrał :) no! dziewczyny cukierek jest wśród Was :)

Gość Qatttttt
Mój partner ma w sumie takie samo podejście, że nie mógłby być z osobą, która np. ma już dziecko, dla mnie dziecko to przeszłość nierozerwalna z drugą osobą, a jestem na tyle zaborcza i zazdrosna, że nie dałabym rady.. no, ale co kto lubi prawda? :)

dla mnie kazdy jest wartosciowy. rozwodka czy panna. z dzieckiem czy bez...jesli potrafi kochac. lubie dzieciaczki wiec jakis fajny maluch jest plusem ;)

Gość do Sweet Dreams II
no tojak klikam bez zalogowania to przy kazdym psie mi sie wyswietla ze zostal nakarmiony, wiec kilka psów mozna miec jednak? albo ja jakas ciemna jestem i cos robie nie tak :P

Gość Karo*
Falcon wybierz sobie mądrze kobietę,bo kobieta jest filarem całej rodziny ;-) Tym bardziej,że Ty dużo pracujesz ;-) Kobieta także wychowuje i uczy dzieci ;-) dba o ciepło domowego ogniska.

falcon a moze ja bym Ci go tak podeslala na troche byscie go tam podszkolili :) Oj przydaloby mu sie, nigdy tam nie byl. Hmmm watpie nawet zeby koszary widzial z bliska Nie pamietam (pzrepraszam ) nicka kogos kto pisal o dzieleniu sie obowiazkami. Owszem na razie ma mi tylko pomagac bo ja nie pracuje. Jak tylko znowu zaczne obowiazki beda podzielone, co do tego nie ma watplwosci.

Gość Karo*
Ale napisz czy to byłeś Ty ??? :D Siedziałeś na "czymś" w takim sporym pokoju.

Gość Karo*
Sweet Dreams ja nie jestem Twoją rywalką. Nie należę do kółka zainteresowanych. :-)

Gość Villemo_
Falcon może byś podał swojego mejla żeby można było poklikać :) o nic więcej mi nie chodzi :)

Gość Karo*
Poza tym też muszę już uciekać, później do Was zajrzę.

Gość Karo*
Villemo dobra jesteś :D ;-)

Gość sasetkka_
kendradelacroix: po prostu taki ma charakter.

Gość Villemo_
Pzrecież mówię, że nie chodzi o kwestię matrymonialną :) Po co mam kłamać?

Gość Karo*
Nie, nie o tę :-) chyba naprawdę coś pomyliłam... :o Facet siedział w dużym pokoju i szeroko się uśmiechał,widać było białe ząbki. Spoglądał w obiektyw.

kendradelakruła :) jeśli jesteś w stanie wytrzymać życie w kieracie - sorki, ale nazywajmy rzeczy po imieniu - to brnij dalej, ale nie licz na cud :( jeśli dojdzie do ożenku, przyjdą na świat dzieci, wiesz, możesz usłyszeć, że sama chciałaś, to sama biegaj, dbaj, zarób jeśli jednak czujesz, że to nie ten facet, wrzuć na luz :) zajmij się sobą, "rób wokół siebie", a facet wraz z eskalacją żądań sam się zdyskwalifikuje tylko, szkoda czasu aż nastąpi ten moment, również może być Ci szkoda czasu, który spędziliście razem i tych kilku chwil warto dla niego?

Gość Karo*
Spoko. :-) Uciekam Pa Wszystkim! Miłego popołudnia :-)

Gość sasetkka_
do sasetkka_( podszywacza): Rozbawiaj mnie tak dalej nie musze kupowac biletu do cyrku.Dzieki :D