Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendradelacroix

Jak on mnie wku.....!!!!!

Polecane posty

Gość Villemo_
falcon podoba mi się Twoje świerze spojrzenie na świat :) dobry materiał na przyjaciela :) bo widzę, że poszukiwaczki męża już Cię namierzyły :D

Gość Karo*
Falcon mam jeszcze jedno pytanie, nie przeszkadzało Ci,że Twoja eks była rozwódką ?

No coz dzieki za wszystkie rady. Myslalam o rozstaniu juz kilka razy. Nie jest bardzo mlody ma 29 lat. " 2 dzieci z poprzedniego zwiazku ( eks podobno robila wszystko w domu sama) . Ja mam 30, zadnych szczegolnych zobowiazan, moze czas byc znowu singlem. To nie jest zle przeciez :))

matko dziewczyny przestanmy juz :D wygladamy jak desperatki falcon furorę robisz na tym babskim forum;) tutaj albo prawiczki albo udające kogoś innego cwaniaki siedzą ja tam chętnie bym się z tobą umówiła :P;) ale nie w takich kategoriach, ze szukam męża, bo to pachnie desperacją :O tak po prostu pogadac ;)

Gość do Sweet Dreams II
Sweet Dreams II mogłabym Cię prosić żebyś napisałam mi kilka słów na tema akcji dokarmiania psów, do ktorej masz link w stopce? To jest za darmo tylko się klika? można miec kilka psów?

kumple sie smieja ,ze jestem za grzeczny dla kobiet ale jak kiedys moj wlasny kumpel dostal ode mnie po mordzie bo obrazil swoja zone kazdy mowil ,ze jednak nie jestem taka popierdolka :D

Gość bnxfgn
kobieto ty to sie ciesz i dziekuj bogu ze masz takiego faceta bo oj nie pracuje nic nie robi ani w domu ani przy naszym dziecku. Tylko jezdzi ciagle do mamusi swojej!!!! i powiedz mi co ja mam za zycie no jakie ?? wiele osob mi mowi znajdz sobie innego ale ja nie chce bo zrazilam sie do facetow i nie chce tego samego przechodzic z innym. Moje zycie to gowno a ty sie ciesz ze masz takiego a nie innego

no stresik jest jak sie jest zwiazanym z osoba z taka profesja ze tak powiem wojskowa ...nie zapomne nigdy tego co czulam jak moj juz ex wyjechal na kontrakt to kraju x, odpalam sobie rano do kawki neta i widze co???? zamach bombowy na placowki dyplomatyczne w tym kraju...a wiem ze wlasnie tam mieli office, masakra jakas , nie moglam sie dodzwonic za cholere bo linie poblokowane chyba ze by nie bylo przeplywu informacji...caly dzien sie modlilam ...straszne,,najgorsze czekanie

Gość Karo*
Klikasz :-) to nic nie kosztuje ;-) jeśli się nie mylę to dziennie tylko jednego pieska można kliknąć ;-)

Gość sexi flexi 4 you
falcon.... zakochalam sie. jestes moim idealem.... moze sie umowimy co?????

Gość Qatttttt
Powariowałyście :P Kiedyś zarywałam noce i w ogóle z stewardem (nie wiem jak napisać męską część stewardessy) to powiem wam, że to nic dobrego, naprawdę fajny przystojny inteligentny chłopak,. ale gdzie to on nie leciał to masakra, raz Chicago, raz Oslo i różne inne.. Później startował na lotnika, udało mu się za drugim razem, kontakt się urwał :) bo był z Mazowsza, a ja Pomorskie :/ no ale życzę mu jak najlepiej, często do mnie dzwonił jak był np. pijany hehe 2/3 w nocy :P super koleś, ale to nie życie jeśli ciągle się jest w podróży co rusz w innym kraju :) Falcon będzie musiał znaleźć naprawdę wyrozumiałą kobietę :) A ja znam faceta, który także robi 6dni w tyg. i pomaga mi jak może, chętnie idzie na zakupy, umyje podłogę, pozmywa naczynia, czasami ugotuje obiad , wynosi śmieci itp. ale niekiedy też pokazuje fochy :)

Gość Karo*
Tak,to prawda co napisałeś. Przepraszam,za tą lawinę pytań. Dzięki,że w ogóle na tak osobiste pytania odpowiadasz.🌼

wiesz ja zobaczylam ta akcję gdzies na necie i zdecydowalam się pomóc ;) ale wiekszych szczegółów nie znam ;) Falcon > fajny facet z ciebie ;) niestety ja cos nie mam szczescia do takich :O i tak jak napisala mumi dzisiejsi faceci to metroseksualne podpierdółki :O

Gość Qatttttt
Falcon moja cenna uwaga, nie marnuj sobie życia z rozwódkami z dziećmi itp. poszukaj jakiejś panny (ewent, z dzieckiem), bo skoro ty masz status 0, to dlaczego twoja partnerka ma go nie mieć? Przynajmniej będziesz mógł wziąć ślub kościelny :)

Gość Karo*
A gdzież to Cię tak zbesztano ??? :D

najczesciej to laskom zalezy na slubie wojskowym . mi nie :D dla mnie nie wazne czy rozwodka czy panna. wazne zeby byla ta jedyna

Gość do Sweet Dreams II
Dzięki za info :) na pewno poklikam :)

Gość Villemo_
dziewczyny uspokójcie się z tym zakochiwaniem :D zakochanie wiąże się ze spojrzeniami, uśmiechem, zapachem, realnym światem :) falcon ciężko myśleć o tym, że ktoś na nas czeka w domu i się o nas martwi, ale czyż to nie piękne mieć do kogo wracać ? :)

bnxfgn No co Ty a z czego mam sie cieszyc?? Wole byc sama jak nic sie nie zmieni. Nie boje sie byc sama. Miedzy obecnym a poprzednim zwiazkiem bylam sam dosc dlugo. Mieszkam za granica i sama sobie swietnie radzilam. Nawet gdyby sie okazalo ze bede sama do konca zycia , no coz trudno, nie bede rozpaczac. Uwielbiam kochac i byc kochana, ale sa pewne granice ktorych partnerzy przeciez nie powinni przekraczac.

tutaj na topiku o.... facetach swiniach? to dziwne ale zawsze na kafe po mnie jada ,ze niby narcyz bo mam fote w stopce (wstawiona na zyczenie pewnej kafeterianki zreszta) , bo wojskowy,.... szkoda slow

Gość smazone zielone pomidory
Moze najpierw zmien nastawienie - on ma Ci pomagac? myslalam, ze to normalne, ze ludzie w domu DZIELA sie obowiazkami, a nie jeden drugiemu pomaga.

jasne ,ze fajnie gdy ktos czeka... ale ja wracam tak styrany ze poprostu szybki prysznic i lulu.... wole nie myslec ze jestem sam

Sweet ja nie jestem desperatka bo już zajęta :) więc jestem obiektywna, ale gdybym młodsza była o 5 lat, to kto wie :D dobra dziewczyny! jedna uwaga, jeśli słodzicie "naszemu" falcon'owi to błagam piszcie poprawnie w naszym języku, chłopak skończył szkołę oficerską na Boga, więc orty mogą Was dyskwalifikować już na starcie ;) Qattt jestem rozwódką z dziećmi, czyli wg Twoich poglądów nie mam prawa ułożyć sobie życia? worek jutowy na łeb i do ziemianki? ojj :O bo mój narzeczony mógłby się z Tobą nie zgodzić - jest, że tak napisze nieskromnie - w 7 niebie :D więc czy rozwódka, czy panna, czy wdowa, byleby była wierna i kochająca :) tego życzę falcon'owi :)

Gość Karo*
No ale kiedyś, na początku wstawiłeś swoją fotkę i pytałeś czy podobasz się kobietom ;-) To byłeś Ty ? Jeśli się nie mylę ;-) taki uśmiechnięty siedzący na fotelu ?