Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendradelacroix

Jak on mnie wku.....!!!!!

Polecane posty

Gość Villemo_
Dziękuje za mejla, wysłałam wiadomość :) Pozdrawiam wszystkich :)

Gość Karo*
Panie Pilocie .. jesteś jeszcze ?

Gość Karo*
Falcon na kogo głosujesz ?

gówno.... kobieta tez ciezko pracuje... nie tylko zawodowo ale i w domu. wychowuje dzieci - a to ciezka praca. ale co ty mozesz o tym wiedziec

Gość falcon wyslalam email
:) Pewnie duzo ich dostales :D

no coz widac sa faceci, ktorzy potrafia to docenic ale niestety sa i tacy ktorzy nie dosc, ze tego nie umieja to jeszcze uwazaja, ze trzeba nad nimi skakac bo "ciezko pracuja"...

Nie piszemy o uslugiwaniu tylko o dzieleniu sie obowiazkami w partnerskim zwiazku mieszkajac ze soba. Nie mam dzieci, ale on ma dwoje i czasem u nas sa. Niestety to ja wtedy mam najwiecej pracy w domu. Lubie je, a to ze nie mam swoich to byl moj swiadomy wybor ( w przyszlosci chce miec dziecko). Dlaczego wiec mam sprzatac i gotowac nie swoim. Owszem wchodzac w zwiazek z partnerm z dziecmi trzeba liczyc sie z tego typu rzeczami. Wiedzialam na co sie pisze, ale bez przesady. Nie musze tego robic, jesli nie chce. To tylko moja dobra wola ze im ugotuje i wypiore gdy u nas sa. Niestety moj partner nie za bardzo umie to docenic.

Gość Karo*
Miło jest jak partner pomaga lub chociaż ma dobre chęci ;-) i to nie ma nic wspólnego z pantoflarstwem. Bycie mężczyzną to nie tylko praca i pilot od tv :P Zresztą w dzisiejszych czasach kobiety też pracują,a po pracy gotowanie,sprzątanie.