Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfgnsd

Kieliszki Pary Młodej...

Polecane posty

Gość kdfgnsd

czy musza byc z krysztalu? ja mam ze srebra, czy to nie bedzie obciach, sa przepiekne, ale nie wiem czy wypada, beda inne poprostu, sredniej wielkosci takie do wina, czy ktos mial takie?

Gość chodzi o te kieliszki co się
bije jak tak to lepiej niech to będą zwykłe kieliszki. Jak chodzi ci o te co przy stole, to chyba nie ma różnicy jakie będą, byleby się podobały wam. Ja na przykład miałam kieliszki setki na wysokich nóżkach we wzorki. Przyozdobiłam je takimi łańcuszkami, nawlekłam na nitkę takie koraliki kryształkowe i przywiązałam. Podobnie widziałam na jakimś weselu tylko że sznurek był z pereł. Można tez do zwykłych kieliszków przykleić taśmą dwustronną wstążeczkę, z białego płótna - koleżanka tak zrobiła.

Gość limfocytek12
a dlaczego młoda para nie może mieć normalnych kieliszków? po co jakieś wydziwianie?

Nie wiem jak u was ale nasze od szampana od razu tłukliśmy. Były ubrane i związane wstążeczką pod kolor dekoracji sali przez dekoratorkę. Kieliszki do wódki były taki same jak każdy inny. Więc skoro się je tłucze to nie ma sensu kupować jakiś zdobionych czy kryształowych bo skończą tak samo;-)