Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona544

Kto z Was się zawiódł się na kolegach/koleżankach?

Polecane posty

Gość Zawiedziona544

Ja bardzo. Teraz jestem sama i tak jest lepiej. Mam dosyć tago że cięgle byłam wyrolowywana przez innych.

Gość Zawiedziona544
Ja się zawiodłam tak bardzo ze powiedziałam już: "dosyć" garnięcia sie do ludzi.

Ja i to bardzo. Bykysmy ''przyjaciolkami''.. a po jednej nieznaczacej(wydawaloby sie..) klotni ona postanowila namowic reszte naszych wspolnych kolezanek na wystapienie przeciwko mnie,wygadala wszystkim(czesc byla nieprawda) to,co WSPOLNIE mowilysmy na innych,zwalila wszystko na mnie,sama sie wyparla i w nocy o 3 obudzil mnie telefon, gdy nie odbieralam,smsy- jestes suka,szmata itp.. moja przyjaciolka nie daje mi do dzis spokoju... krzywo patrzy i wciaz ma cos do mnie. niektorzy twierdza,ze jest zazdrosna,ja uwazam,ze ma po prostu nierowno pod kopula i znalazla sobie ofiare.. inne dziewcyzny chca zapomniec o swoim zachowaniu i z usmiechem mowia mi czesc(odpowiadam),jedna nawrt mnie przeprosila. ale do dzis mam ze 3/4 kolezanki i na tym koniec. nie usmiecham sie, nie chodze na dyskoteki, gdy odwiedzam pub,jedynym celem jest wypicie piwa, i tak juz jest. jest mi z tym dobrze,ale duzo siedze na kafe przez to :classic_cool:

zawiodlem sie troche na najlepszym kumplu... wiem ze to dziwnie zabrzmi... ale mialem do niego wielki zal , gdy ze soba skonczyl. noz k***a mac, po co grzesiek?!

Gość malanowski
zwolnili mnie z roboty,miałam doła...nikt w pracy tym się nie przejął...bo akurat w tym momencie koleżaneczka miała jakiś problem i wszystkich nim zaaferowała...co może być gorsze od utraty pracy...dodam,że jak wchodziłam do biura to stała z inną koleżanką i gadały o tym,ale jak mnie zobaczyły to umilkły...było tylko''cicho cicho''...zawiodła mnie na całej lini...nie chciała mi powiedzieć jaki ma problem,a sama wcześniej chciała słuchać co mnie gnębi...

ja i to ciagle nie mam przyjaciol a ludzie cie zkreslaja od razu nawet przez plotke i nie dadza porozmawiac anie wytlumaczyc;/

Gość Zawiedziona544
A ja po prostu nie mam nikogo. Na wszystkich moich koleżankach wychodziłam jak Zabłocki na mydle.