Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gebo

Karta benefit multi sport

Polecane posty

Gość gebo

Witam serdecznie, Czy ma ktoś do odsprzedania kartę multisport? Marzę o takiej karcie, niestety zarząd mojej firmy nie chce nam takiej zaoferować. A ja uwielbiam aktywność ruchową wszelkiego typu. Wydaję na to majątek:( Jestem w stanie zapłacić za nią 100 - 110zł za każdy miesiac (3 miesiące z góry od lipca) i tak co kwartał. Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która nie korzysta ze swojej karty i chciałaby przepisać ją na mnie albo zaprosić mnie jako osobę towarzyszącą? Pozdrawiam.

Gość gebo
Chyba nikt nie ma :)

Gość przeciez to imienna karta
jest - wazna tylko z dowodem. A osoba towarzyszaca moze byc tylko najblizsza rodzina. To dziwna ta oferta kupna ;>

Gość z jakiego wojewodztwa
jestes ? mam za malo pracownikow na te karte. trzeba miec minimum 10 osob. jesli sama za siebie placisz to moze cie jakas firma "przygarnie" ktorej brakuje.

Gość paullla87
Dobrze ze w naszej firmie zmienili nam Benefit na Multikarnet OK, bo teraz przynajmniej nie jestem skazana na tylko basen, albo tylko siłownie, ale mogę wybrać z tych aktywności, które sa dostepne w danym miejscu. A ja akurat wybrałam seanse w jaskini solnej i masaże. Moje kolezanki zrobiły podobnie,

Gość osoba towarzyszaco
kosztuje 150zł i może ja być każdy, jak cie sprawdza kim jestes dla danej osoby

Gość doskonałłłła
Ja tez wybrałam MultikarnetOk, maja dla mnie po prostu lepszą ofertę jesli chodzi o wiekszy wybór wszelkich innych aktywności. Tu mozna iśc na masaze, kregle do jaskini solnej. Nie masz mozliwosci wyboru tylko miedzy basenem a siłownią.

Gość kk_olka
Ta karte dziewczyny wykupuje sie raz na miesiąc czy mozna np. kupić od razu na pół roku ?

Gość gość
taka karte ok system możesz kupic też jako osoba indywidualna ;) agencja power ma na swojej stronie w ofercie indywidualnej, zakładna inne taką możlwiość kupna :)