Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionaaaaaa

zajebiscie smieszny zart :////

Polecane posty

Gość wkurwionaaaaaa

moj chlopak oswiadczyl mi dwa dni temu, ze bedzie mial dziecko ze swoja byla dziewczyna. zalamalam sie, przeplakalam dwa dni, bo cholernie mi zalezy na nim zalezy. a przed chwila co mi "ukochany" powiedzial po tym jak go zapewilam ze z nim zostane? "Dobra wkręcam z tym dzieckiem a wszyscy wierza muahahhahahah" powiedzialam zmu ze jest jakis pojeabny, a on sie cieszy, ze wszystkich nabral. nie rozumie ze to byla najciezsze 2 dni w moim zyciu... ehh gdybym mogla to bym mu w pysk dala ://

Gość slzsyalam ze ocet
a czemu nie mozesz? niepowaznego masz faceta i tyle

Gość wkurwionaaaaa
wczoraj widzialam sie z chlopakiem. OBIECAL mi ze dziz sie odezwie kolo 17. nie odezwal sie do tej pory. dzwonilam do niego z 5 razy - nie odebral. wyslalam mu chyba juz z 12 smsow o tresci : GDZIE JESTES?? CZEMU SIE NIE ODZYWASZ?? nie odpisal na rzadnego ;/ nie wiem co mam o tym myslec, wiem ze kolo 17 powinien byc wolny a telefon ma zawsze przy sobie z wlaczonym dzwiekiem wiec nie ma bata zeby nie slyszal. jak myslicice co moze byc tego powodem?czy on moze byc z jakas dziewczyna? ale jak sie obiecuje cos to sie do cholery doczymuje slowa. :/ i co mam mu powiedziec jak juz odbierze albo go spotkam? cos zeby mu bylo glupio, poradzcie ... i czy moze zadzwonic do niego na domowy? powinien byc w domu, sama nie wiem?

Gość wkurwionaaaaaa
nie rozumiem po co ten bezsensowny podszyw?

Gość slzsyalam ze ocet
teraz to sie bedzie czul pewny, po tym jak mu poiwiedzialas ze mimo to z nim zostaniesz. przykro mi ale faceta masz beznadziejnego

za dużo myślisz...zdecydowanie,nie bądz nachalna.

Gość dupa krysi i mysi
przynajmniej wie że będziesz znim bez względu na to co się wydarzy w życiu

poczekaj kilka miesięcy i przynieś mu pozytywny test ciążowy koleżanki :P