Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAA!!!

LUDZIE PROSZE NIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!!!

Polecane posty

Gość tttttaaaaa
bo jarek tez chce na wawel hehe ja ide na komora głosować jak już wspomniałam

Gość na bora bora
to Komorowski byl agentem czy nie? jaka jes jego hisoria z czasow PRL? bo w swoich filmikach wyborczych wyaznie probuje zrobic wrazenie jakby byl bohaterem 'podziemia' '

Gość PRAWDAA!!!
głupio gadacie źle myślicie... nie idzie po trupach do celu... nawet nie chciał brać udział w wyborach, ale poczuł że to jego obowiązek i chce to zrobić dla brata... To normalny skromny człowiek, a komorowski sie wywyższa... nic więcej ;/

Gość na bora bora
'Zanim coś powiesz, tępa piczko, skończ szkołę albo zalicz WOS, bo widzę, ze masz braki w podstawowej wiedzy' no comments:O ktos tu robi kiepska reklame elektoraowi Komorowskiemu

Gość vnm
kaczki zawsze sie wywyzszały...juz od dziecka....jak jeszcze lechu zył to zawsze sie chwalili ze jak byli dziecmi to sie ze ''zwykłymi'' innymi dziecmi nie bawili....oni zawsze tylko z elita mieli cos wspolnego...ze zwykłymi ludzmi nigdy

Gość na bora bora
ja nie siedze w polityce, nie mam wielkiej wiedzy na jej temat ale ludzie piszacy tutaj, ktorzy jaso sie okreslili po ktorej sa stronie prawie nic soba nie reprezentuja tak jakbyscie nie mieli zadnej wiedzy o swoich kandydatach...

Gość dsdss
"Chciałam zauważyć, ze kampanie każdej partii politycznej jest finasowana z budżetu państwa i jest limit kasy" ale nie kazda te pieniadze bierze.

Gość kaczyński powinien się zająć
Co to za człowiek, który po śmierci najbliższej rodziny (no bo żony i własnej rodziny nie ma - nikt z nim nie wytrzymał), zajmuje się lansowaniem siebie i myśli tylko o dorawniu się do władzy? Myślicie, że jakby Komorowskiemu czy Napieralskiemu czy komukolwiek innemu zmarł brat/siostra/dziecko, to by się zajmowali dojeżdżaniem innych i kłotniami?:O Kaczyński jest człowiekiem wypranym z godności i ludzkich uczuć. Przypominam, ze to dzięki niemu ministrem edukacji narodowej został Roman Giertych a Lepper został wicepremierem!!!!!!!!!!!!!!!! Chcecie znowu takiej polityki? Wieśniaków- pionków w sejmie, wokół prezydenta itp.?:O Kłótni, zarzutów i polityki nienawiści? Kaczyński do domu, zajmij się kotem!

Gość na bora bora
'kaczki zawsze sie wywyzszały...juz od dziecka....' a skad wiesz? podaj zrodla bom ciekawa

Gość na bora bora
dzizas opuszczam to forum, tu nikt nic nie pisze konkretnego! a juz totalnie beznadziejne sa te teksty typu Kaczynski po trupach, jaaasne powinien sie zaszyc w jaskini i wylaczyc z zycia :D

Gość vnm
sami mówili w jakims wywiadzie jak jeszcze lechu zył...

Gość ...niecierpliwa...
Nawet nie mam zamiaru!

Gość ale to dobre
dwóch oszołomów się spotkało i wy się kłócicie.A oni was zawsze w dupie mieli.Taki Korwin-Mikke zapraszany do US i Kanady do programów publicystycznych.Ma szeroką tam publikę.Pokażcie mi tych dwóch ,który przynajmniej bardzo dobrze zna jakiś język obcy.Robia was w jajo i wy to łykacie jak ciepłe bułeczki.:D

Tak, tak się wywyższał, że z Jarosławem tylko kot był godny obcować:O Sam jarek często powtarzał, że on jest z Żoliborza i się po podwórkach jak Tusk nie szlajał, miał gosposię, która go pilnowała, poza tym jego rodzice mieli dom z ogródkiem, to pewnie biegał tam zamknięty. Zresztą zostało mu do dzis i z nikim nie umie się porozmieć. Ludzie, przecież ktoś, kto ma prawie 60 lat a w życiu w związku z babą nie był nie jest normalny i ma rudny i patologiczny charakter. Ktoś taki sie nie nadaje do życia w społeczeństwie, nie powinien pełnić funkcji publicznej. Kompleksy w stosunku do kobiet miał np. Hitler i co z tego wyszło...

Gość na bora bora
vnm yyyyy....sami mowili, w JAKIMS wywiadzie, ze sie wywyzszali za dzieciakow?? byc moze, a moze zinterpretowalas slowa poswojemu? JAK KONKRETNIE BRZMIALY ICH SLOWA?? tylko nie pisz, ze juz dokladnie nie pamietasz..:D

Gość dsgdfgs
kurwa macir glosowac na komorowskiego nie robcie wstydu Polakom !! :( z kaczka zginiemy

Gość vnm
no przeciez sobie takich rzeczy nie zapisuję....nie przesadzaj :O....po prostu mówili ze nie bawili się z innymi dziećmi....zresztą juz tez ktos wyżej napisał że nie łazili po podwórkach jak inne dzieci tyloo w domu z gosposią siedzieli...

Gość popieram rowniez
tyle, ze nie ma dla mnie kandydata... Bede glosowala na JKM, chociaz wiem, ze ma minimalna ilosc glosow i nie wygra. Ale meczy mnie juz glosowanie na mniejsze zlo :(

Gość na bora bora
'Ludzie, przecież ktoś, kto ma prawie 60 lat a w życiu w związku z babą nie był nie jest normalny i ma rudny i patologiczny charakter' psycholog sie znalazl a w DSM nie pisza, ze kawalerstwo to patologia :D

Gość dsgdfgs
pierwsza dama POLSKI - KOT ;D:P

Gość ladaco
na tego grubego byka i tą grubą krowę nawet jak by mi zapłacili. TYLKO LEPPER

Gość dsgdfgs
a moze on jest innej orientacji seksualnej heee?

Gość ale to dobre
Jakby nie Wałęsa kaczory do dziś są niczym.A oni w nagrodę zrobili go Bolkiem.Macie fajny wybór. hahahahahahaha Jak byłego Kaczora za kadencji Wałęsy wywalił z ministra stanu to kukły Wałęsy oboje palili.Niebywała wdzięczność.

Gość na bora bora
no to co z tego, ze sie nie szlajali po ulicach ten fakt mialby dyskwalifikowac ludzi do robienia kariery w polityce ?? dziwna logika..

Finansowanie partii politycznych, kampanii itd. jest jawne. Jeśli partia nie bierze kasy z budżetu, musi pokazac, skąd. Sprawdź, jak jest finansowana kampania PiS, gwarantuję Ci, że z budżetu w 90%;) Nie chce mi się już pisac bzdur, osoby takie jak Kaczyński srasznie działają mi na nerwy, rzadko się zdarza, zeby ktoś mnie denerwował, ale Kaczyński jest wyjątkiem... To jest JEDYNA osoba na świecie, której źle życzę:( Przykro mi, ale dla mnie jest to człowiek tchórzliwy, mały i nikczemny. Na 100% Komorowski nie był żadnym agentem. Jest marszałkiem, wiele osób takich jak Borusewicsz, wiele osób z PiSu niejednokrotnie wypowiadało się na temat jego przeszłości. Komorowski za swoje poglądy siedział w więzieniu w Białołęce i miał wiele problemów, ale nigdy nie był agentem:O Nie wymyślajcie

Gość onna90
Nie zamierzam głosować ani na tego ani na tego. Wolę, żeby głos otrzymał inny kandydat bo tych dwóch "na szczycie" to porażka.

Gość zdezorientowana na dzien 20 cz
gdzie 2ch sie bije tam trzeci korzysta-ja głosuje na ....

Gość dsgdfgs
boze jaki zacof ;] i kolejne 5lat bedziemy sie meczyc i kolejny kaczor bedzie lezal na wawelu tez mi tradycja ;] wszyscy beda przyjezdzac i podziwiac braci blizniakow, po prostu wstyd ;/

Gość vnm
boze nie chodzi o to ze sie nie szlajali po podwórkach tylko ze sie nie bawili ze ''zwykłymi podwórkowymi dziećmi''....teraz sama interpretujesz tak jak chcesz zeby było....a to zwykli zarozumialcy byli i są....

Gość ale to dobre
i obojętnie czy kaczor czy Komor wyświnią nas dokładnie.Zreszta niedługo sie przekonacie.