Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAA!!!

LUDZIE PROSZE NIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!!!

Polecane posty

Gość JestemBogiemUświadomToSobie
Wiedziałem że znajdą się tacy debile co zagłosują na Jarka, ale że aż 36%?. No kurwa mać ludzie, zlitujcie się. Nie wierze, że będzie lepiej, nawet jak Wygra Komorowski, bo w polskiej polityce zawsze będą cyrki. Ale jak Pan Jarosław K. wygra te wybory, to nie chcę nawet myśleć co będzie puzniej.

Gość mmolinska1.1978
litośći.przygadał kocioł garkowi! A księżą za pokutę nakazują głosować na Kaczyńskiego!! Każdy ma swoje za skórą!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Co tak beczysz, człowieku daj żyć. Mało ci było cyrku, chcesz powtórki z rozrywki? Chcę być dumna z kraju i mówić o nim bez zażenowania. Jasne! Zagłosuję na Komorowskiego.

Co tak beczysz, człowieku daj żyć. Mało ci było cyrku, chcesz powtórki z rozrywki ? Chcę być dumna z kraju i mówić o nim bez zażenowania. Jasne! Zagłosuję na Komorowskiego. hahaha chce byc dumnma z kraju ahhaahhh gdzie i skad sie tacy kretyni biora:D

wawcia_powraca10 "hahaha chce byc dumnma z kraju ahhaahhh gdzie i skad sie tacy kretyni biora " Jeżeli ciebie na tyle stać, to na twoim miejscu nie zabierałabym głosu. Czego można wymagać od podnóżka PiSowskiego.

Do mnie dziś zapukali wolontariusze :classic_cool: Otwarłam drzwi, popatrzyłam na ulotkę którą dziewczyna miała w ręce, powiedziałam 'nie,nie,nie' i zamknęłam drzwi :D

wawcia_powraca10 "hahaha chce byc dumnma z kraju ahhaahhh gdzie i skad sie tacy kretyni biora " Jeżeli ciebie na tyle stać, to na twoim miejscu nie zabierałabym głosu. Czego można wymagać od podnóżka PiSowskiego. wybacz nie jestem podnozkiem pisowskim ja po prostu mysle i nie chce zeby PO partia zlodzieji miala monopol na wladze:) ps. kogo wy bedziecie opluwac jak komor wygra co wam nowego media wymysla :D:D

Ja nie chcę żeby u nas była alternatywna Rosja, przecie Tusk z Komorrem to jak Putin z Miedwiediewem :o

Gość do erudytka.
o ktorej godzinie nie zajrze na kafeterie ty zawsze jestes. zalosne :o

Gość meszugene
wawcia :classic_cool:🖐️)))

Gość zotwartymioczami
jarek i tylko jarek

Gość do erudytka.
siedzialas wczoraj do godziny 1 i juz od 10 sa twoje wpisy.. z krótkimi przerwami do 17 :o BUHAAHAHAHAHH

Te przerwy wynikają z tego że sprzątam :( Wybacz że Cię zawiodłam i mnie nie było, wierna fanko i podczytywaczko, wiem że musisz mnie śledzić na każdym temacie, od bzdurnego do politycznego, a to się leczy 🖐️

Obiecuję że dziś specjalnie dla Ciebie będę pisać całą noc, żeby te przerwy nadrobić 👄

Gość Szukam mężą umiem gotowac :)
Trzeba byc idiotą by glosowac na Komorowskiego!

Gość do erudytka.
wystarczy poszukac zeby zobaczyc o ktorej godzinie są twoje wpisy :o

Niestety w głosowaniu wyszło że duża część narodu to idioci i kretyni :o Ludzie nie głosują wg poglądów politycznych, a wg sympatii i antypatii, a to skrajny debilizm :o 3/4 nie zna programów prezydenckich, partii, ale głosuje bo Telewizja Vierna Najświętniejsza pokazuje że Komar dobry :o Widzieliście jaka kasa przechodzi przez kółka łowieckie rocznie? To wszystko złodzieje i zakłamani łapówkarze :o

Ja wiem że całymi dniami siedzisz i szukasz biedactwo 😭 Postaram się pisać więcej i częściej żeby tyle czasu na szukanie Ci nie schodziło 👄

Gość sierżant Guś
Komorowski to przynajmniej wywodzi się z prostej Lini od szlachty polskiej a nie kułak jak Kaczyński. Komorowski nie wchodził w żadne układy mimo ze zachęcali go z różnych partii. A Kaczyński kombinator też wydaje dużo na kampanię nie ma co się licytować. To jest oczywiste że jeżeli partia finansuje swojego kandydata na grube miliony to nie po to żeby mieć te dwadzieścia czy trzydzieści tysięcy miesięcznie prezydenckiej pensji. To jest oczywiste że muszą się po kampanii "odkuć" a osoba prezydenta jest jedynie narzędziem tego procesu.

Gość Lupe
ależ ty śmieszna jesteś. Kłamczyński nie zmieni się - dziś kocha czerwonych a wczoraj kochał Leppera a potem nasyłał na niego agentów, to zwykła wesz a ocipiałe oszołomy wszystko łykną. Jesteście jak sekta.

Sierżant chcesz powrotu szlachty i królów? Trzeba było na JKM głosować, on za monarchią jest :) A kółka łowieckie to wcale nie układy :classic_cool: No a Komorowski jest przydupasem Tuska, i sam nie podejmie ŻADNEJ DECYZJI. Mało tego to Tusk go specjalnie wypkał jako kandydata, bo wie że PRZEGRA, a wtedy przy wyborach parlamentarnych PO wygra, i znowu będzie mogło wmawiać ciemnocie że im nie wychodzą rządy z winy prezydenta :o

Gość do erudytka.
przeciez ten drugi kaczor jest szajbnięty. tamten byl jeszcze znosny, a ten to jeszcze wiekszy psychol. nie wiecie tego? no i juz raz kaczynski był prezydentem no i co było? wszystko blokował. nie podpisywał ustaw i jak PO moglo cokolwiek zrobic? nic. teraz wkoncu jest szansa, ze jedna partia dojdzie do wladzy i cos moze ruszyć!!! to co postanowią to zrobią, a nie beda blokowani przez kaczke. no i co dalej 4 lata w stagnacji chcecie siedziec, kiedy jest szansa ze sie cos zmieni, ze wkoncu ruszy do przodu? :o

Gość nie kłam
no i juz raz kaczynski był prezydentem no i co było? wszystko blokował. nie kłam

Gość nie kłam
no i co dalej 4 lata w stagnacji chcecie siedziec, kiedy jest szansa ze sie cos zmieni, ze wkoncu ruszy do przodu? dureń nie wie ze kadencja trwa 5 lat

Gość do erudytka.
jak mozna byc takim debilem i glosowac na kaczke? kaczka dojdzie do prezydentury i kompletnie nic sie nie zmieni. bedzie tak samo jak przez ostatnie lata :o rzeczywiscie polska byla kraina mlekiem i miodem plynaca :o wszyscy co glosuja na kaczke sa zalosni :o

Gość do erudytka.
ojej straszne nacisnełam 4 zamiast 5 :o

Sorry, ale to PO wykpiwa się z odpowiedzialności za sytuację kraju zwalając wszystko na niedobrego prezydenta, i że to przez niego i jego weta jest jak jest. Bądź uprzejma podać mi JEDNĄ ważną ustawę której weto tak straszliwie wpłynęło na niedorozwój naszego kraju. Najprościej jest sobie umyć rączki i powiedzieć 'To nie my, to ONI'!

Gość Juz mieliśmy jednego
prezydenta Kaczynskiego i co zrobił? kompletnie NIC

Gość nie kłam
blokowanie wszystkich ustaw tez nacisnelas niechcacy:(