Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAA!!!

LUDZIE PROSZE NIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!!!

Polecane posty

Gość kaczyński powinien się zająć
Ja nie głosowałabym na Komorowskiego, bo uważam, że skoro rządzi PO, która czy chce czy nie, jest partia prawicową, i raczej konserwatywną, prezydent powinien reprezentować bardziej lewicowe poglądy. Ale niestety na lewicy nie ma kandydata, którego bym poparła... Szkoda, ze trzeba wybierać mniejsze zło, ale nie widzę innego wyjścia. Nieważne, na kogo, idźcie po prostu głosowac i bedzie dobrze;)

Gość dsgdfgs
A JEGO KOT GDZIE SPOCZNIE TAKZE NA WAWELU??

Gość ladaco
KOT W TORUNIU

Gość do popierających kom i kacz
zapoznajcie się z jedynym prawdziwym kandydatem na prezydenta - Januszem Korwinem-Mikke!! http://www.youtube.com/watch?v=36FZ3akHxO4 DEBATA PREZYDENCKA UW !!! Z O B A C Z http://www.youtube.com/watch?v=XoiOfCxdYLA O JKM http://www.youtube.com/watch?v=7Rh2fS-_gHE ""Kampanię Janusza Korwin-Mikkego tworzą głównie jego sympatycy, to nie jest wynajęty za pieniądze podatników sztab ludzi tak jak w przypadku kandydatów z pierwszych stron gazet."" Komorowski o powodzi: http://www.youtube.com/watch?v=wDUaVjpPaeg JKM o powodzi: http://www.youtube.com/watch?v=D8asBd6tTbs :)

Gość ja tam głosuje na kaczora
komor to marionetka tuska, zrobią nam drugą rosję, ludzie będa głodem przymierać bo po wszystko rozkradnie, a poslke sprzeda swoim kolegom ruskim. Putin się będzie cieszył. Zresztą, ciekawe czy oni ni są spokrewnieni ze sobą, sami oceńcie :) http://demotywatory.pl/1374618/Historyczna-chwila--Putin-przeprasza

Gość oszołomie powyże a gdzie
i co Ci PO konkretnie rozkrada? Przypomnij sobie lepiej, co robiły Pisiory z wieśniakami z LPRu i Samoobrony:O

Gość onna90
Głosujcie na kogoś innego niż tych dwóch... To ci będzie niespodzianka, jak ani ten ani ten nie zostanie prezydentem :D:D Tyle tych sondaży by poszło na nic xP

Gość oszołomie powyże a gdzie
wolę człowieka, który ma wpadki jęzkowe bo nie jest przyzwyczajoy do mielenia jęzorem i krasomówstwa, niż ludzi, którzy mówią: spieprzaj dziadu! tylko nie od tej małpy w czerwonym! nikt juz przez tego pana życia pozbawiony nie będzie! nikt nam nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne! itp. itd.

oszołomie powyże a gdzie - oszołomie pieniądze, a co ma rozkradać???? Pienuiądze z moicg podatków. Premier tusk właśnie zafundował mojej ledwo wiążącej koniec z końcem sąsiadce taki numerek, że podwyższył jej pdatek od działalności gospodarczej trzykrotnie. Ciekawe oczywiście co się z tymi pieniędzmi dzieje, nie??? Gdzie są te pieniądze???? Ja mam taki pomysł, aby pan Tusk podniósł podatki do 100%, ogłosił się monarchą absolutnym, a potem sprzedał nas ruskim jako tanią siłę roboczą. Taaak, taką pewnie premier ma wizję :)

Gość uważajcie na kogo glosujecie
oszołomie powyże a gdzie - żal :D nie lubię tego słowa, ale w tej sytuacji szczególnie dobrze pasuje :O

Gość PRAWDAA!!!
JA WAS NAMAWIAM,ŻEBYŚCIE GŁOSOWALI NA KACZYŃSKIEGO,BO GDY ON ZOSTANIE PREZYDENTEM,TO MASAKRYCZNIE ZWIĘKSZY SIĘ BEZROBOCIE ,WY WYEMIGRUJECIE ZA GRANICĘ DO PRACY,A WTEDY JA BĘDĘ MIAŁA WIĘKSZĄ SZANSĘ NA ZNALEZIENIE PRACY,BO JESTEM NIEUDACZNIKIEM I JESTEŚCIE DLA MNIE KONKURENCJĄ NIE DO POKONANIA!!! WIĘC PROSZĘ GŁOSUJECIE NA NIEGO,BĘDĄ KŁÓTNIE O WSZYSTKO I ZNOWU NIE BĘDZIE ZGODY,I WŁAŚNIE O TO MI CHODZI!!!

co oszolomie juz ci sie argumenty skonczyli?? Szybko dosc :P

Nie głosujcie na Komorowskiego, inaczej on będzie pod władzą całkowitą Tuska, zobaczycie. Zobaczcie, co kolejnego PO narobiło w tej Polsce: http://www.youtube.com/watch?v=ALtQVDlIYkc :( uważajcie, nie głosujcie na PO. Polska będzie jeszcze słabsza.

z oszołomem nie ma co nawet dyskutować

Gość lizzziee
A ja tam głosuję na Napieralskiego :D Komorowski i Kaczyński - do domu! :D

nie do konca zgadzam się z PRAWDAA!!!. Też jestem na stanowcze nie jeśli chodzi o Komorowskiego, ale uważam że Kaczynski nie jest jedynym sposobem na uniknienie wygranej PO. Pooglądajcie sobie filmiki na youtube z udziałem JKM (jest ich naprawdę dużo), zobaczcie, że gada bardzo do rzeczy i mądrze- nie to co reszta kandydatów! Według mnie cała reszta to jedynie flaki z olejem udające niewiniątka!! KRĘTACZE I KŁAMCY!!!

Gość please don't leave me
jkm jest soko. Wg mnie to chyba najlepszy kandydat, ale obawiam sie, ze glos oddany na niego bedzie glosem straconym :( Dlatego wybieram kaczora, chodz chetniej zaglosowalabym na korwina... Hmm, sama juz niewiem, moze jednak pojde na tego korwina zaglosowac??

Gość uważajcie nakogo głosujecie
głosuj na Korwina! On sam niedawno był w jakimś programie i mówił, że dla niego wygraną jest dostęp do telewizji. Każdy głos się liczy - im ich będzie więcej, tym bardziej będzie popularny i częściej będzie występować i masakrować innych :P :)

a kurcze coraz wiecej osob slysze, ktora chca na korwina glosowac, wiec moze cos z tego bedzie!!! Pierdole, glosuje na Korwina, przynajmniej nie bede miala sobie nic do zarzucenia :)

"taaa bo ty pewnie wiesz ile kasy na to idzie....weź przestań głupoty gadać....myslisz ze powiesz zeby ludzie na kaczke głosowali to tak zrobią?..weź się sie ośmieszaj" to najlepszy dowód na to ze powcy są niekulturalni, obrażają innych itp. KACZKA, KACZOR, co jeszcze? jesteście naprawde tak głupi i podli że musicie obrażać innych, aha, wy poprostu oprócz tych wyzwisk nic o kaczyńskim nie możecie powiedzieć, nic mądrego... eh... i kto tu jest debilem...

Gość NIE MOGĘ!
A co to nie ma innych kandydatów tylko pisior i peowiec??? GŁOSUJCIE NA NAPIERALSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!

Gość uważajcie nakogo głosujecie
no i jeżeli teraz będzie częściej się wypowiadał, to może ludzie się do niego przekonają i zagłosują w następnych wyborach??

Gość murzyneeeek
ja też głosuje na Korwina, zawsze miałem go trochę za wariata, ale przynajmniej on jeden mówi konkrety a nie owija w bawełnę, zróbcie sobie test jakiś wyborczy są na stronach, w Większości Komorowski i Kaczyński unikają odpowiedzi:F albo chrzanią farmazony, że są niby za a przeciw, bo zależy im tylko na głosach. Walić Komora i Kaczora!:)

Gość GŁOSUJĘ NA JKM BO
MAM GDZIEŚ SONDAŻE, A MÓZG NA SWOIM MIEJSCU!!!

murzynek - i super! Im nas wiecej tym lepiej :) Tylko nie wiem, na jakiej podstawie twierdzisz ze korwin jest wariatem?? Ja w sumie trafiłam na niego przez przypadek, kiedyś tam czekałam na wpis u jednego doktorka, który był akurat na wykładzie Korwina i tak się zaczęlo Byłam w szoku, że ktoś potrafii tak do rzeczy gadać!!! W sumie to elita z wykładowców z mojej szkoły chodziła na wykłady korwina, teraz się nie dziwię :) Ja żałuję, że wcześniej się nim nie interesowałam, tylko słyszałam jakieś dziwne plotki o nim, które się okazuje w ogóle nie były prawdziwe :( I co jest najważniejsze Korwin nie jest kolejną z tych mord co sie do koryta pchają!! Wiecie że on nie pobiera emerytury, mimo iż ma przyznaną?? Ciekawe :)

Gość polacy maja to do siebie
że głosują na osoby reprezentatywne, i nie patrzą co kto mówi tylko JAK mówi :O Mega przystojniak z super dykcją gadający o balonach miałby większe szanse na zostanie prezydentem u nas, niż ktoś, kto rzeczywiście mądrze mówi, ale nie robi tego w sposób reprezentatywny :O Polacy są głupi po prostu,

Gość PRAWDAA!!!
widze,że ktos ładnie się podszywał hehe żałosne...