Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAA!!!

LUDZIE PROSZE NIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!!!

Polecane posty

Gość Juz mieliśmy jednego
erudytka głosuj na kogo chcesz ,twoja sprawa. Ja głosuję na Komorowskiego,chociazby dlatego,że nie lubię "wichrzycieli".

Gość sierżant Guś
W Polsce powinni rządzić Polacy których przodkowie z dziada pradziada bili się o RP. Komorowski nie jest niczyim pupilkiem a nawet jeśli to tylko pozory. Polska dla Polaków rządzona przez Polaków i nic więcej!!

Gość tak tak głosujcie na Jarka
dopiero po wyborach obudzicie się jak zobaczycie co z tych jego obietnic wyniknie. Dla żądnego władzy kazda obietnica jest dobra. Każde kłamstwo, byleby ciemny lud kupić. Najbardziej spodobało mi się dzisiaj to, że WSZYSCY będą bogaci jak on prezydentem zostanie :):):)

Gość ale dziadostwooo
Ludzie, kompromitujecie się na maksa, bo idziecie jak to bydło za komorem, nie znając nawet programu PO:O Wbijcie sobie do tych pustych pałek, że PO chce podniesienia wieku emerytalnego do 67. roku życia, przy czym we Francji toczy się dyskusja o podniesieniu owego wieku do lat 62 i jest wielka wojna:O Tylko u nas głupie Polaczki zgadzają się na wszystko i dalej głosują na tępaków, którzy rzucą im resztki z pańskiego stołu, za to sobie kieszenie umieją naładować. Drugi pomysł PO to taki, żeby dzieci z opóźnieniem umysłowym uczyły się w tych samych szkołach co i te zdrowe:O Likwidacja zniżek dla studentów to też ich inicjatywa. Nie wspominając o płatnym drugim kierunku. No ale Kaczor mało postępowy jest:D Nie ma bachorów, coby móc ich póżniej do koryta dopuścić i poustawiać w życiu, co zresztą z jednym prezydentem już przerabialiśmy:O Idzcie na czworakach i oddajcie ten swój nędzny głos na PO, a potem zamknijcie jadaczki, jak was będą politycy robić w bambuko. Bo takie głąby to powinny mieć nad sobą kij i marchewkę i nic więcej:O

Gość do erudytka.
mi tam za rządów PO wzrosła pensja z 3 tys do 5 i to za inicjatywą tuska. wiec bede glosowac na komora!

Będę na niego głosowała, chociaż popierałam JKM. Ale poglądami bliżej mi do Kaczyńskiego niż do Komorowskiego, i nie będę głosować tak jak to telewizja mówi że trzeba bo lepszy i bardziej lubiany, tylko według swoich przekonań i poglądów. Syn Komorowskiego chyba ma już coś z polityką wspólnego, tak? Obiło mi się o uszy ale nie wiem czy na pewno. W kole łowieckim jest na pewno ;)

Gość ale dziadostwooo
jaaasne, to pewnikiem dzięki rządom PO kolejny głąb na forum gdzie tacy się rodzą? w tuskolandzie?

Gość do erudytka.
a jak sw. pamięci lech kaczynski został prezydentem warszawy to pozwalnial z wysokich stołkow wszystkich ludiz i swoją rodzinke tam poumieszczał. przykladowo. moja ciotka była kierowniczką w straży miejskiej, bardzo wysokie stanowisko i na cala warszawe było tylko 6 takich kierownikow. przyszły rządy kaczora i moja matke zdegradowali, a na jej miejscie przyszedł jakies gówniarz po studiach. nawet miał tak samo na nazwisko kurwa :o

Za jakąż to inicjatywą? Przyszedł do pracodawcy i kazał podwyższyć? ;) Chyba dlatego że pół narodu wyjechało :D

Gość do erudytka.
rzadzil pis to nam pensje obcinali. nie bylo nagród nic. doipero za tuska dali nam podwyżki, nagrody, wieksze 13 nastki..

Gość do erudytka.
matke, chcialam zmienic na ciotke.. zeby sie kurwa nikt w poszukiwania nie bawił, bo wy do tego zdolne jestescie

Gość nie kłam
matke, chcialam zmienic na ciotke.. zeby sie k**wa nikt w poszukiwania nie bawił, bo wy do tego zdolne jestescie hahaha

Gość do erudytka.
ta ciotka niezle sie opierdalala w tej pracy a le co kurwa z tego

nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło nawet jak komor wygra to ludzie zobacza jego prawdziwe oblicze i przekonaja sie ze został prezydentem tylko po to aby donek z PO mogł krecic lody na czym sie da ale za rok wybory do parlamentu wtedy juz sobie PO nie POfika :D:D:D

Gość tram dam pam
ludzie jeszcze zobaczycie co się stanie w lipcu :O

Jesteś zbyt mdła i za mało interesująca żebym Cię szukała, sorry, ale to byłoby znaczne obniżenie lotów z mojej strony, i miałoby ogromnie negatywny wpływ na moją reputację - wiec luzuj majty, z naszej strony się nie masz czego bać :D

Gość tram dam pam
ten sepleniący kłamca znowu się wypowiadał, pieprzył jak naćpany ale i tak ci jeszcze bardziej naćpani ludzie zakończyli jego akcję oklaskami :O kurwa nie mogę się już nawet patrzeć na tych biednych głupich naiwnych zmanipulowanych ludzi, chyba głuchych, ślepych i ułomnych :O bo jak ich inaczej nazwać, jeżeli nie umieją nawet wyciągać wniosków z poprzednich sytuacji ?? :O http://www.youtube.com/watch?v=FnTBh2annhY tak wiem że zostanę zaatakowana przez was jadem ale kurwa mam dość tych wszystkich ludzików którzy nawet boją się mieć własne zdanie :O piedolcie się mam was centralnie w dupie

Gość jcvoj3f3
dajcie nam 500 dni :D

Gość jcvoj3f3
Obiecał w ciągu tych 500 dni: - rozpoczęcie budowy autostrad na wszystkich planowanych odcinkach, - kontrakty na budowę następnego tysiąca nowych dróg; kolejne podwyżki pensji dla nauczycieli; - pracę nad powrotem polskiego kontyngentu z Afganistanu, - internet dla każdego obywatela, także na wsi; - pracę nad odbudową terenów popowodziowych. ze swiniami beda gospodarze na skype i gg siedziec :D:D

Gość dajcie nam 500 dni
a nie pozostanie kamien na kamieniu :D

Gość nie kłam
ale internet jak beda miec wsie to przeciez PO przegra wybory bo tylko wiesniaki popieraja PiS :D sami sobie w stopę chca strzelic :D:D:D

Gość Anomin
Ja wole Kaczyńskiego . Komorowski wszędzie sie reklamuje, wszędzie go pełno ! A Kaczyński napewno byłby dobrym prezydentem !!!