Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kootasnik

Facet a solarium

Polecane posty

Gość kootasnik

Czy wedlug was to pedalstwo ? Chcialbym zamaskowac przebarwienia po tradziku i te nieszczesne wagry na nosie. Na wagry probowalem juz wszystkiego, nawet u kosmetyczki bylem. Mam jasna cere i wszystko cholernie widac. Slonce na mnie nie dziala w ogole :/

Gość kootasnik
Tylko, ze slonce na mnie nie dziala. Przez pierwszy dzien jestem caly czerwony, na drugi znow bialy jak maka :(

Jeśli masz tłustą cerę to odpada, wysuszona skóra zaczyna produkowac więcej łoju i wyjdziesz na tym jeszcze gorzej. Idzie lato, po co od razu solarium? ;)

Gość kootasnik
Tradzik juz zaleczylem, raz na jakis czas wyskoczy jakis malutki pryszcz. Teraz zostaly mi przebarwienia ktore chcialbym zakryc.

W takim razie po solarium będziesz miał podobny efekt. Skoro jesteś biały jak ściana nie spodziewaj się, że po pierwszym wyjściu na słoneczko będziesz brązowy ;) Stopniowo przyzwyczajaj skórę, pierwszego dnia 20min na słońcu, drugiego 30, trzeciego 50 i powoli zwiększaj czas - może jakiś przyspieszacz? Sporo tego jest w drogeriach

Gość kootasnik
Rok temu zmarnowalem prawie cale wakacje probujac sie naturalnie opalic. Nie sadze by tym razem mi sie udalo.

Gość kootasnik
Uzywam kremow