Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol999

Jak sie zmienic?

Polecane posty

Gość Karol999

Mam 16 lat i nigdy nie mialem dziewczyny, teraz ide do technikum i pora cos w sobie zmienic. Nie umiem gadac z dziewczynami ani zaczac rozmowy, jesli juz z jakas pogadam to tylko na gg, ale i tak nie lubia ze mna gadac bo uwazaja ze jestem nudny. Jestem spokojny, niesmialy, cichy. Nie przeklinam, nie pale, raczej jestem "porzadny". Na brak urody tez nie narzekam, dziewczyny ktore mnie nie znaja raczej mnie lubia, ale gdy poznaja mnie blizej uwazaja mnie za nudziarza i konczy sie nasza znajomosc. Wprost do dziewczyny nie potrafie zagadac, napisac mi o wiele latwiej. W nowej szkole chcialbym byc inny, nie chce byc nudziarzem, chcialbym miec wiecej znajomych, a nowa szkola to nowa szansa. Jak gadac z dziewczynami? Jak zaczac rozmowe z nimi? Jak nie byc nudziarzem i jak zrobic dobre wrazenie w nowej klasie? (bo wiadomo ze pierwsze wrazenie jest najwazniejsze)

po pierwsze luz po drugie luz po czecie luz Jestem niewiele od ciebie starsza, mianowicie rok i w sumie mam pewne pomysly jakby cie rozkrecic choć nie wszystkie mogą ci sie spodobać.

Gość Karol999
To pomoz mi jesli mozesz ;(

najważniejsze to wyrobić się na szacunek. bo jak ludzie cie nie beda szanowac to lipa. jesli nie chcesz palic to nie musisz ale pewnie i tak zaczniesz :D i właśnie od takich rzeczy typu wychodzenie na faja zdobywa sie znajomych i niektórzy z nich zostają dobrymi kolegami czy też koleżankami. a powiedz jeszcze czy w rozmowach z kolegami tez taki niesmiały jesteś ? czy tylko masz problem z dziewczynami ?

Gość Karol999
Z kolegami mi latwiej, ale tylko z takimi ktorych troche znam. Do obcego kolesia nie podejde tak samo jak do dziewczyny

no to wiadomo, nie bierz sie za obce laski. pewnie poznasz sporo osób, jak ci się jakaś panna spodoba to załatwiasz sobie numer, komplementujesz, ale nie za bardzo, bo czasem niezły shit wychodzi. i po prostu w szkole podchodzisz pytasz co tam ona coś odpowie ty też... a jak nei bedziesz miał co powiedzieć to mówisz 'kurcze musze spadac, odezwe się wieczorem' i laska sie podnieca i czeka, ty piszesz i o...

Gość Karol999
Ciezko mi zawierac nowe znajomoci ;/ w nowej szkole pewnie przez miesiac nie bede z nikim gadal..

lepiej nie zaczynaj palić :O Znajdź sobie lepiej jakieś hobby, zajmij się uprawianiem jakiegoś sportu to prędzej kogoś poznasz i będziesz miał o czym rozmawiać. Masz dopiero 16 lat :O nie wiem gdzie Ci się śpieszy :O

Gość Karol999
Mam hobby, lubie wytwarzac rozne bronie (maczety, miecze, kusze itp.) oraz interesuje sie elektryka. Palic nawet nie mam zamiaru :p

Gość Karol999
Biedny nie jestem, ubrania mam raczej drozsze, nie boje sie rodzicow i nauczycieli

Gość Karol999
co np? ;p

no to mam najlepsze rozwiązanie :) bądź niedostępny, nie pyskuj nauczycielom, pokaż że jesteś na luzie i że masz wyjebane na wszystko, mów powoli ale nie flegmatycznie. ludzie beda chcieli cie poznac bo bedziesz wydawal sie interesujący :D

Gość Karol999
tak to ja sie zachowuje do tej pory, ale nikt chyba nie uwaza mnie za interesujacego

dziewczyny to lubia przynajmniej ja..np pieszczochy czarne ubrania trampki czapki z daszkiem ..i najwazniejsze musisz to polubic i czuc sie wygodnie bo nie ma nic gorszego jak sztywny chlopak udajacy kogos kim nie jest

A jak bedziesz zapoznawał sie ze swoja nową klasą to rękę podawaj z przekonaniem i nie jakies ciepłe kluchy.. z uśmiechem powiedz 'cześć, mam na imie Karol' i jak bedziesz siedział z kimś w ławce to zapytaj ponownie ja ma jakaś osoba na imie i zacznie sie temat, np, możesz poobgadywać nauczycielkę i porównać ją do tej którą miałeś w gim. Tylko do jakieś ciekawej żeby się można było pośmiać też...

Gość Karol999
Ja nosze raczej luzne ubrania ale z umiarem, nie jak jakas łajza. Jakby to powiedziec taki lekki "skejcik"

pojebalo jeszcze klasie podpadnie..bo np lubia nauczycielke a usiadzie z lamusem ktory sie poskarrzy lepiej takich porad nie dawaj wgl bo mu spierdolisz zycie w klasie, rub tak zeby nie podpasc''grupa'' bo cie wykoncza i nie ufaj nikomu niue musisz tego okazywac ale tak dla sb bo jeszcze sie przejedziesz nie na jednej ''przyjaznii''

Gość Karol999
yyy na solarium raczej pedaly chodza a nie normalni faceci :P fotki nie pokaze, przynajmniej na razie :D

nie mówimy tu o dzieciakach z podstawowej :O chyba nie ma aż takich konfidentów żeby do nauczycieli skarżyć. Zresztą każdy bedzie nowy i nikt nie bedzie znał żadnego z nauczycieli.

Gość Karol999
Na ludziach juz sie przejechalem, i to kilka razy... a jak nie podpadac tym grupa?

Gość Karol999
Podpowiadac? to raczej mi powinni podpowiadac bo sie nie ucze :p

no tacy to maja np swoje zasady zalozmy ze mowisz za palenie papierosow to zalosni ludzie pala a oni maja inne zdanie lub podpadniej jednej osobiue z tej grupy to sie poskarrzy i przejebane takie cwele to sie razem trzymaja