Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka XXXX

wszyscy myslą, ze jestem ułozona a jestem wredną suką :(

Polecane posty

gdyby ludzie wiedzieli ile ja w swoim zyciu naodwalalam nikt na mnie nie patrzylby tak jak teraz ;(

Gość polacy maja to do siebie
a co takiego robilas??? Przyznaj sie :D:D:D

układałam się regularnie pod menadżerem zmiany na zmywaku w uk dla aawansu.

Gość polacy maja to do siebie
rozumiem, ze ostatnio wypowiedz to podszyw :D

- kazdemu robie na zlosc ale jednoczesnie nie jest tak, ze nie lubie tych osob tylko po prostu .. wkurzaja mnie swoja glupota i bezmyslnoscia .. (wyjatek to moja mama i moj chlopak i przyjaciolka) - zanim mialam chlopaka odstawialam szopki na imprezach, 3 razy w zyciu schlalam sie tak, ze urwal mi sie film - jak jade tramwajem, autobusem to tak mnie wku****ją ci wszyscy ludzie, ze stoje i w duchu ich wszystkich wyzywam od najgorszych (np. o to, ze sie ktos pcha, ze smierdzi, ze sie patrzy itd) - nie lubie nic nikomu pozyczac (juz wole dac na stale) - jak ktos po sobie nie sprzata to nim gardze

Gość madziattttttttttttt
panienka,jakbym o sobie czytała :D Wyjątek matka,ojciec i siostra.

- raz z kolezanką w carefurze otworzylysmy czipsy i zaczelysmy jesc po czym zostawilysmy reszte na polce bo nam nie smakowaly, zlapala nas ochrona :( - kradlam mojemu ojcu kase - grzebie moim wspollokatorkom w szafkach i patrze czy maja czysto

- jestem cholernie pamietliwa i zawsze sie odgrywam ale po cichu, nie tak oficjalnie ... zeby nie bylo wiadomo, ze to z premedytacją tylko, ze np. przypadkiem... oczywiscie potem udaje, ze mi glupio itd;/

wszyscy myslą, ze ja jestem grzeczna i dobra bo dobrze mi idzie na studiach i zawsze jestem mila i usmiechnieta ... i w srodku jestem dobra bo nigdy nie zostawilabym nikogo w prawdziwej potrzebie ale nie cierpie pasozytow i niewdziecznikow....

nic z tego .. w zasadzie :P

Gość miszerra
ale przewinienia :D śmiechu warte posłuchaj moich usunęłam ciążę i nikt o tym nie wie schlałam sie na paru imprezach bzyknęłam sie z facetem poznanym na imprezie potrafie udawać że kogoś lubię wykorzystuję urodę do osiągnięcia celu , czasem robie nadzieje facetowi i jeszcze inne ?

przez rok spotykalam sie na seks z takim jednym... dzisiaj twierdze, ze to zalosny typ..., zwracalam na imprezie przez okno...

miszerra dawaj ..

Gość miszerra
jestem pazerna na kase, nikomu nie pomagam w pracy choć mam dużą wiedzę liczy się tylko najwięcej dla mnie i zależy mi tylko na kasie z nowo poznanym facetem na imprezie bzykałam się całą noc i jeszcze rano pod prysznicem a jak do mnie dzwonił to kazałam mu spiertalać :D też potrafię skrycie i potajemnie mścić się na ludziach miałam kilku facetów tylko na seks ludzi używam jako przyrządów do osiągnięcia swojego celu normalnie jestem ostra i walczę o swoje jak lwica :D wy też dawajcie, dawajcie, przyznawać się :D

nikt sie nie przyzna bo sie wstydzą .. ;) a ile mialas lat jak usunelas ciaze? i czemu usunelas?

Gość polajna
*nienawidze głupoty, gardze głupimi ludźmi *uwielbiam pieniadze *nieraz wykrozystwałam urode do swoich celów *regularnie mówie chamskie, ale prawdziwe komentarze na temat danych osób *fajną mam ripostę, nie powiem :D

dlaczego tak robicie? czy ci ludzie cos wam zrobili? dlaczego sie tak nie szanujecie? Swojego ciala, dobrego imienia? LUDZIE co to za kraj, co to za czasy!!!

Gość niedobra dziewczynka
Ja nie cierpie ludzi ktorym pomagam a pozniej odwracaja sie ode mnie, zycze im wtedy jak najgorzej. Do tego jak mnie ktos zdenerwuje to rozsiewam plotki, robie wszystko zeby taka osobe zniszczyc. Spalam z zonatym facetem i duzo duzo innych wiec nie jestescie najgorsze ;) Teraz staram sie poprawic ;)

Gość polajna
dlaczego nie szanuję głupich ludzi? bo są durni :) bo nic sie nie stanie, jak sie przeczyta chociaż książke w ciągu pół roku. nie cierpie tłumanów.

Gość miszerra
też spałam z żonatym i to 3 razy tzn z trzema

Gość polajna
ee to ja jestem lajcik! :)

Gość niedobra dziewczynka
Ja na razie z jednym teraz mam na oku drugiego. Nie chce im rozbijac zwiazku wiec sie nie angazuje, tylko przelotna znajomosc i dbam o to aby zona se nie dowiedziala :)

Gość miszerra
nigdy nie rozbijam związku...jak facet chce do mnie to go odrzucam

Gość frjinet
miszerra, w jaki sposob usunelas ciąże? farmakologicznie czy u lekarza? potrzebuje pomocy wiec prosze napisz

Gość ercvewvtwevtwe
no dobra,ale tu chodzi o to ze wszyscy mysla ze jestescie dobrzy i mili,a tylko wy macie wiedziec ze tak naprawde nie jestescie... Jelsi kolezanka wyzej ma ciete riposty których uzywa,no to chyba nikt nie mysli ze jest miłą, ulozoną panienką. O mnie tak wszyscy mysla, bo jestem zawsze milutka,a tak naprawde na wszystkich napierdalam z jedna akolezanka(ona tez jest niby milutka,ale razem obgadujemy wszytskich) Zawsze w kazdym znajde jakies wady które w swojej glowie wytykam patrze na mankamaenty fizyczne inncyh osob z usmieszkiem i politowaniem,choc na glos mowie "co ty, nie widac ze masz cellulit" czesto cos zmyslam np ze widzialam dzis ladnego kolesia,albo ze prawie kota samochod rozjechal prz mnie, ot tak sobie ;p uwazam ze prawie wszyscy są gorsi ode mnie wiekszosc moich znajomych uwazam za tępakow,w ogole nie czytaja, nie wiedza co sie dzieje, nie wiem czemu,ja mam wiedze ogolną z kazdej dziedziny a oni nic gardze ludzmi bez hobby czesto delikatnie dopierdalam innym,udajac ze wcale tego nie mam na mysli

Gość elllllla
miszerra nie kradnij mi zyciorysu... spalam z kolesiami z neta za kase jezdze na stopa i jak kolesej jest niczego sobie to go biore odrazu zypialam z zonatymi i dzieciatymi reszta tak jak ty robilam loda pod stolem na imprezie wyjebal****M SIE NA WLASNYCH WYMIOCINACH mialam chyba z 50 kochankow wywalili mnie z impry bo zajeb... klijentce szklanka w lep rzucam sie na pajacow z pazurami.. nienawice debili i prostakow...oplowam ich np w skepie jak przeklinaja bo teraz drogie panie jestem porzadna matka i mam meza.... mlodosc musi sie wyszumiec:)