Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka XXXX

wszyscy myslą, ze jestem ułozona a jestem wredną suką :(

Polecane posty

Gość her komendante
należy wam się wywózka za zachowanie

Gość ercvewvtwevtwe
tez jestem pazerna,chciwa i skapa, niby chetnie "ratuje w potrzebie"pozyczka i niby nigdy nie pamietam o tym ze ktos mial splacic,ale trzymam twardo w zeszycie zapisane kwoty i jak ktos sie spoznia to potrafie go nakierowac odpowiednio,zeby sobie przypomnial jak ide sama to nigdy nie pomoge zadnemu biedakowi albo jakiejs starowince,nie mam czasu ani takiego odruchu,zawsze ktos inny sie znajdzie nie?:) uwazam ze pieniadze szczescie dają :) poza tym i tak uwazam siebie za miła;p

Gość miszerra
usunęłam u lekarza - zabieg za pieniądze przy narkozie

Gość niedobra dziewczynka
Najbardziej mi sie podoba to ze przed innymi umiem udawac zupelnie inna osobe usmiechnieta, kazdego lubie i pomoge. Nikt tak naprawde nie wie jaka jestem. Moze faktycznie to z wiekiem przechodzi.

hahaha takie jak wy rucham bardzo często, te co myślą że wykorzystują facetów, jesteście tępymi debilkami

Gość niepokornasucz
DJ pozdro - pozdro i zegnam :P

Gość niedobra dziewczynka
Dlaczego od razu tepymi. NIejedna ztakich kobiet skonczyla studia, jest na wysokim stanowisku a to ze uprawia sex z roznymi osobami nie znaczy ze jest tepa czy debilka, moze to lubi. To ty jestes tepy jesli wydaje ci sie ze ty wykorzystujesz takie dziewczyny, ona maja to gdzies chcialy tylko frajera zeby zaspokoil ich potrzeby.

no mnie smieszy to że myślicie że wykorzystujecie faceta, a to zawsze facet robi sobie dobrze w twojej cipie :) a ty może bedziesz mieć orgazm, a może nie a może nigdy go nie miałaś i może nie będziesz mieć dlatego kobiety takie jak ty uważam za idiotki 🖐️

Gość takaniunia
A ja myślałam, że to ja jestem podła, bo nie chciałam podżyrować pożyczki koleżance. :D

Gość efuefwefhjhfsejdhf
:Da ja chodze do kolezanek i obsrywam im kibel a potem udaje, z eto nie ja :D