Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woter1

Przyjaciel, ona i ja

Polecane posty

Gość woter1
wszystko zaczęło się od tańca jednego na dyskotece, gdzie był jej chłopak razem z nami..

Gość ytytytytytytyttyy
jest nie warta ani ciebie, a twojego kumpla tym bardziej !

Gość ytytytytytytyttyy
to jest zauroczenie i perfidnosc z jej strony, sama nie wie czego chce

Gość smajlll
Pewnie widzi,ze jej sie podbasz-takie rzeczy daje sie zauwazyc i rajcuje ja to,ze ma chlopaka a jeszcze dodatkowo podoba sie jego przyjacielowi:O Naprawde chcesz taka kobiete??Popatrz,jak latwo jej wychodzi flirtowanie z kims innym,pomimo iz ma partnera. Ja tez mam chlopaka,on ma kolegow,ktorych znam,niektorych lubie,ale nie wyobrazam sobie pisac do nich i gadac codziennie:O Takie flrty,pogawędki zawsze prowadzą do jednego,ze zrodzi sie cos wiecej.No i Ty wpadles,zauroczyles sie...ciekawe jak ona, mysle ze sie dobrze bawi.

Gość woter1
Ona nie wie co czuje.. jeszcze moja przyjaciółka z nia gadała i podobno moj przyjaciel zapyta dziewczyny co by powiedziała mu gdyby sie jej teraz oswiadczyl ona powiedziała ze zgodziła by sie.. wiec po co ze mna flirtuje?

Gość smajlll
Jesli naprawde chcesz byc fair wobec kolegi,powinienes urwac te pogawędki.Po prostu napisac jej,ze uwazasz,ze to jest nie okej wobec jej chlopaka.Czy on wie,ze tak sobie czesto gadacie???

Gość ytytytytytytyttyy
no niestety, ale to zwykla zdzira, jakich teraz pelno ! zero szacunku do swojego faceta i do siebie samej

Gość woter1
wie.. i nawet powiedział ze mu sie to nie podoba ze tak czesto ze mna pisze i sie wkurza ze mi odpisuje zaraz a jemu po 2,3 godziny... nie wiem tego od niej ani od niego tylko od przyjaciólki

Gość Karo*
Jak myślisz czy Twój przyjaciel byłby zły,że piszecie ze sobą za jego plecami ?

Gość Karo*
Wie ;-)

Gość smajlll
Mysle,ze wie.To widac w spojrzeniu,w zachowaniu,w sposobie traktowania.Jej sie to po prostu podoba,kto nie lubi byc adorowany,kazdy lubi.Ma chlopaka-niewykluczone ze go kocha,a dodatkowo ma Ciebie,bawi sie Toba,ale milo jej sie gada,zabija nude w wolnym czasie.Ty sie zauroczyles,ale ona raczej nie.Wycofaj sie z tego,bo bedziesz cierpial.A jak kumpel sie dowie to i jeszcze go stracisz,po co Ci to??Znajdz sobie dziewczyne,a zapomnisz o tej.

Gość ytytytytytytyttyy
chociaz ty badz uczciwy wobec swojego kumpla, skoro ona nie wie co to znaczy

Zrób tak, póki są razem staraj sie ograniczyć kontakt. Poczekaj na rozwój wypadków, póki co ślubu nie planują?? Może się rozstaną, wtedy zobaczysz. Jeśli Ci nie przejdzie, spróbuj związku z nią.

Gość smajlll
Z tym mysle,ze wie-chodzilo mi o to,ze wie, ze Ci sie podoba;)

Gość woter1
nie ślubu nie planują.. próbuje nie pisać.. ale jak na razie nie wychodzi mi w ogóle.. ciągle siedzi mi w głowie.. przyjaciółki mam już dość bo ciągle pisze ze mam nie pisac do niej i zapomniec.. wiem ze sie stara i chce pomoc ale..

Gość woter1
nie pisac do niej w sensie do tej dziewczyny

Gość smajlll
A jakie rady ty chcesz od nas uslyszec??? Co mamy ci powiedziec,tak tak,odbij mu ja i zyjcie dlugo i szczesliwie??Mam wrazenie,ze szukasz tu jakiegos usprawiedliwienia. Masz rozum,zapytaj siebie,co jest dla Ciebie wazne??I kieruj sie glosem serca.Albo zyskasz,albo stracisz.

Gość woter1
nie wiem czy tez by było fer czekać i zobaczyc jak sie miedzy nimi ułoży... jesli by sie miedzy nimi nie udało.. nie mógłbym chyba z nia byc i jednoczesnie kumlpowac sie z przyjacielem

Gość smajlll
No,oni sie rozstana, byc moze Wy bedziecie razem,a ona bedzie wtedy pisac z Twoim przyjacielem-swoim bylym chlopakiem i flirtowac:D Mile uczucie, nie??? :D

Gość woter1
Nie zniósł bym tego..

Może to tylko silne zauroczenia?? Odczekaj jakiś czas, może Ci minie... Jak byłam młodsza zakochiwałam się często. Niepotrzebnie rozbijałam związki, niszczyłam przyjaźnie, a i tak zostawałam z niczym, bo po jakimś czasie okazywało się, że to nie była MIŁOŚĆ. Więc póki są razem, odpuść sobie. To moja rada.

Gość smajlll
Ale skoro ona tak lubi sobie flirtowac na boku to pewnie tak by bylo:) Postraj sie ukrocic te kontakty Wasze i nie wmawiaj sobie,ze nie mozesz przestac o niej myslec.Zajmij mysli,rob cos,sport,gry,koledzy,Z czasem przejdzie,a moze w miedzy czasie poznasz kogos innego,tylko daj sobie szanse,a pamietaj ze na cudzym nieszczesciu -szczescia nie zbudujesz:O