Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woter1

Przyjaciel, ona i ja

Polecane posty

Gość woter1

Przyjaciel Ona Ja Przyjacielowi zawdzięczam niezmiernie dużo, jest wspaniałym człowiekiem, gdyby nie On to z wielu problemów nie udało by mi sie wyjść... i zakochałem się w jego dziewczynie. Nie będę nic kombinować, są szcześliwi, a poz tym to mój przyjaciel, Jestem pier**nym ch*jem. Nie potrafię spojrzeć mu w oczy. Chce o niej zapomnieć ale nie wychodzi mi to Jak sobie poradzić ?

Gość woter1
Co radzicie?

Gość wiki33
Tak wasz wiek jest tu ważny. Jak ona cie traktuje?

Gość malanowski
idz na dziwki

Gość bess99
Tylko urwanie kontaktu moze ci pomodz. Inne sposoby nie działają, wiem to... Jeśli będziesz ja widywał będzie ci bardzo ciężko. Moze sprobuj ograniczyć kontakty i jesli juz to spotykaj sie tylko mz nim.

Gość Woter
ja mam 24 ona 22.. nie potrafię spojrzeć przyjacielowi w oczy. Może powinienem powiedzieć jej? ale wtedy znow ona bedzie miec tajemnice przed chłopakiem, a jak on sie dowie ze ona wie tylko on nie to jeszcze sie pokłócą. Powiedzieć im co czuje? Tak bardzo nie wiem co robic

Gość joi bt
nie mów, możesz stracić przyjaciela.

Gość Woter
Myślałem, żeby wyjechać za granice na jakiś czas.. ale i tak będę musiał wrócić i dalej patrząc na Niego będę widział Ją :(

Gość Woter
Zawsze On mi pomagał zapomnieć o dziewczynach.. a teraz wie o tym tylko jedna przyjaciółka która mieszka kilkadziesiąt km ode mnie... nie wiem jak poradzić sobie :(

Woter skoro twierdzisz że "Zawsze On mi pomagał zapomnieć o dziewczynach.. " to mu powiedz bo na pewno i tym razem ci pomoże i to w dodatku masz pewność że się przyłoży szczególnie ;) Tylko sobie jakieś ochraniacze załóż jak by się za bardzo przykładać zaczął :D

Gość Woter
A co jeśli wszystko stracę ? Zostanę przez przyjaciela.. znajomi wspólni moga sie odwrócic odemnie

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mów ani jej ani jemu, po prostu zdus i zwalcz to w sobie, bo jak sie wyda stracisz ich obu

Gość Woter
:( to chyba najgorsza sytuacja w jaką się wpakowałem. Z jednej strony mam ciągle nadzieję i chce bardzo z nią być .. a z drugiej nie moge tego zrobic przyjacielowi. tak sie wpakowac :( nie trwa to dlugo bo tylko tydzien na razie. gdyby jeszcze sama do mnie nie pisala... wkręcam sobie ze jesli pisze to znaczy ze moze cos czuć...

Woter trzymaj po prostu ptaszka na uwięzi. Znajdź sobie swoją własną kobietę i nie marudź jak baba. Ty się nie zakochałeś a zauroczyłeś.

Gość Woter
bo to moj przyjaciel i nie chce okłamywać go, mam udawac ze nic sie nie stalo ? zachowywac sie tak jak do tej pory ?

Gość Woter
Zauroczyłem się kilka razy w życiu, raz sie zakochałem i wiem jak rozróżnic te uczucie..

no to zacznij być dla niej bardziej oschły nawet chamski, skoro to trwa tydzień to żadna to miłość, może zauroczenie, bo nie możesz jej mieć, zakazany owoc i te sprawy

Gość Urwanie kontaktów nic nie da
Przyajciel mojego narzeczonego się we mnie zadurzył, to trwa juz prawie 6 lat. Przyznał się kiedys, ja to zreszta wiedzaiłam, po jego zachowaniu. Obecnie ma żone, a wiem, ze to uczucie do mnie dalej się w nim tli. Nie widzieliśmy się ponad 2 lata, a później znowu bach. To, ze się w niej zakochałes nie oznacza, ze jestes chujem, bylbys nim, gdybys zaczał z nią krecic.

ja bym nie mowiła, bo możesz stracic ich oboje, a chyba lepeiej zebyście byli przyjaciółmi niz stracic ją zupełnie

Gość Woter
Przyjaciółka mówi to samo.. ale i tak ch**jowo mi z tym.. tyle zawdzięczam Mu a tak teraz wyszlo. wiem ze to moje uczucia i nie mialem wpływu, gdybym mial wybierac w życiu bym tak nie chcial, nie chciałbym tego czuć do niej

Gość Woter
gdyby jeszcze bylo tak łatwo zmusić się zeby jej nie odpisywac.. nie odzywać sie. skeca mnie

Gość alibaba198898
weź się w garść. nic nikomu nie mów!

Gość smajlll
a co ona do Ciebie pisze tak czesto???:O

Gość woter1
praktycznie piszemy codziennie... przez ostatnie dni pisalismy bardzo duzo

Gość smajlll
Niech ona sie zajmie lepiej swoim facetem,a nie mota Ci w glowie:O

Gość ytytytytytytyttyy
to kawal szmaty z niej i tyle ! ja pipa swedzi, a tobie sie udzielilo od niej ! pewnie zaczela z toba "niewinnie" flirtowac i sie zaczelo...