Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eska elka

Cyfrowy Polsat - pytanie.

Polecane posty

Gość eska elka

Czy ktoś ma Cyfrowy polsat - pakiet familijny? Jeśli tak, to jaka wynosi jego kwota?

Gość emma baton
37,90

Gość sprawdź na stronie

Gość cpcpcpcpcpcpcpcppcppp
umowa na czas określony - 37,90 umowa na czas nieokreślony - 39,90 A jak dostajesz od nas korespondencję z regulaminem to warto czytać, bo potem są komunikaty windykacyjne i wkurw :P

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
37,90

Gość eska elka
No właśnie 37, 90, a u mnie wychodzi 39, 90, umowa na czas nieokreślony, ale ta kwota 39, 90 powinna być po 1 listopada 2009, a dla mnie przyszła dopiero od kwietnia 2010. Czy tak może być, że dla jednego klijenta będzie kwota 39, 90 od listopada, a dla drugiego dopiero od kwietnia?

Gość cpcpcpcpcpcpcpcppcppp
od kiedy jest podwyzka zalezy od kiedy wchodzi u Ciebie nowy regulamin dostałaś go listem poszukaj i tam masz datę dokładną od kiedy

Gość eska elka
Ok, Dziękuję

Gość gość
Najlepiej zamówic cyfrowy polsat przez internet z tej strony -->>>http://allsh.net/Lh08X Jest teraz dobra oferta do 6 miesięcy za 0zł , omijajcie punkty sprzedazowe bo pobierają prowizje najlepiej zamówić przez neta macie wówczas najlepszą ofertę programów i ceny -->>> Ja tam wole NC+ masz super kanały filmo takie jak canal+ najnowsze filmy bez chodzenia do kina mozecie zamówić tu -->>>http://allsh.net/W3ngb tez polecam omijac punkty tylko zamawiac przez internet