Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butellkowapanna

seks z kolegą z roku?

Polecane posty

Gość butellkowapanna

jesli nie jesteśmy para, tylko sie przyjaźnimy... znamy od 4 lat... wypada? czy lepiej nie ryzykowac?

Gość Mitaka
Jesli nic do niego nie czujesz tylko podnieca Cie seksualnie to warto, ale raz. Postanowic sobie ze wiecej tego nie zrobisz. Musisz panowac nad sytuacja bo wezmie Cie za latwa.

Gość butellkowapanna
kenniks - co tu ma glupota... nie rozumiesz chyba tematu - seks to SEKS nie prosze go o reke...

Gość Gangsterskie fanaberie...
Niektóre kobiety są co najmniej pojebane. Wyjdziesz w jego oczach na łatwą lancypudrę i tyle. Rób jak uważasz. Nie lepiej znaleźć faceta, który pociąga Cię fizycznie i masz szansę się nim zakochać z wzajemnością?

Gość butellkowapanna
podnieca i przyciaga szalenie,i czasami trudno nam sie opanowac jak np jesetm u niego na kawie czy herbacie, albo kiedy on wpada po glupie notatki - tylko sa zawsze te obawy...

Gość h e h e :D
Ten jeden numerek może zaważyć na Waszej znajomości. Zastanów się czy warto.

To Ty mnie moja droga nie zrozumiałaś: Dla mnie głupotą jest wypytywanie o takie rzeczy na forum, skoro jesteś studentką to masz chyba swój rozum, wiesz swoje i potrafić sama decydować i za te decyzje odpowiadać... a nie chcesz się dać prowadzić za rączkę jakimś osobom w dodatku nieznanym z forum?

Gość butellkowapanna
kiedy on mnie PODNIECA - czytac nieumiecei? mamy takie momenty ze najchetniej bysmy sie rzucili na siebie ....

Gość teneryfaaa1
yyyy.... znaja sie przeciez 4 lata... co w tym niestosownego?

bess kitu.. Problem ok, ale pytanie głupio sformułowane :P Jeżeli pytasz czy wypada to powiem Ci, że nie , nie wypada! Zapytałabyś czy dobrze robisz ? Powiem Ci, że nie bo to niemoralne. Zapytasz mnie czy taka znajomość byłaby fajna? Powiem Ci, że byłaby wspaniała :)

Gość on on on on 12344
a moze i zadecydowac o tym ze zostana parą i stworzą udany zwiazek ;)

Gość butellkowapanna
jejuś.. kenniks... ale ty sztywna jestes

Gość Mitaka
A nie moglabys sie w nim zakochac, jak myslisz?

Gość butellkowapanna
o - jednak ktos potrafi z sensem cos napisac i nie krytykowac

Gość butellkowapanna
czasami wydaje mi sie ze znamy sie juz tak dlugo -jak stare dobre malzenstwo.. i nie ukrywam ze wkurza mnie kiedy slysze ze sie z jakas panna na randek umowil... ale zwiazek... nie myslalam nad tym

Dla czynów niezgodnych z moralnością nie szukaj usprawiedliwienia na forum. Kenniks ma rację !!! :) DObrze przeczytaj jego post i nie pytaj o takie rzeczy na forum. To bardzo osobista i indywidualna sprawa. Jedynie Ty powinnaś znać odpowiedź.

Gość Mitaka
dlaczego? jestes urodzona singielką?

Nie jestem sztywny... Po prostu szczery. Mnóstwo jest tutaj właśnie pytań dla mnie dziwacznych. Kieruj się tym, czego pragniesz, nie tylko własnym rozumem, ale i sercem. Niedługo tu będą padać pytania typu:"Jestem głodna, czy powinnam coś zjeść" i odpowiedzi:"Nie jedz bo przytyjesz":D

Gość teneryfaaa1
ej ale wytłumaczcie mi czemu to jest niemoralne? przeciez nikt tu nie chce sie puścić w wieku 15 lat na dyskotece po pijaku... to dorośli ludzie, znający się, więc czemu nie spróbować? dziwią mnie niektóre opinie

Gość spoko--- sie przespi

Gość butellkowapanna
spoko sie przespie z nim i opowiem jak nam sie fajnei razem pierdolilo w łozku..moze byc?

Gość butellkowapanna
Lux- ktos sie pode mnie podszywa!!!!! ejj..:/

Gość panienka z okienka.oho ho ho
możesz się z nim przespać ale zapewne cały rok będzie o tym wiedział i każdy będzie miał cię za szmatę.

Skoro oboje macie ochotę na siebie, to może coś znaczy? Może to miłość, tylko sie do tego nie przyznajecie. Zastanow sie. Może to ten. A jesli, nie, to jeden numerek, moze zniszczyc wasza przyjazn. Ale nie musi. Roznie bywa.

o rany... teneryfa :D Ręce mi opadają. Napisałem, że jest to ogólnie uważane za niemoralne. Seks bez zobowiązań? To niech zapyta mamy o zdanie :) Ale na pytanie czy taka znajomość jest fajna. Odpowiem wspaniała. Sam byłem w dwóch takich związkach. Tak jak mówię.... To jest sprawa indywidualna. Dziewczyna musi sama być pewna tego co robi. Nikt inny jej tej pewności nie da !

Gość Mitaka
panienka z okienka.oho ho ho możesz się z nim przespać ale zapewne cały rok będzie o tym wiedział i każdy będzie miał cię za szmatę. Istnieje taka mozliwosc, ale to zalezy jaki on jest. Jak Ty sie po tym zachowasz itp. Ja mialam taka sytuacje na studiach i facet zachowal sie rewelacyjnie - nikt sie z roku nie dowiedzial. Do dzis sie bardzo lubimy. To byl raz i koniec.

Gość panienka z okienka.oho ho ho
jasne, że może tak być. a co jeśli nie? ja nie chciałabym żeby mi koledzy z roku rzucali głupie aluzje itd. :)

Zawsze jest ryzyko, że będą jakieś kwasy. Ale optymista na to nie patrzy. Musisz być bardziej optymistyczna :)