Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopakxcvb

Boje sie ze dziewczyna jest w ciąży.

Polecane posty

Gość chlopakxcvb

Witam... jestem dosc zaklopotany i zmartwiony sytuacja ktora mi sie przydazyla... mianowicie w tym miesiacu po wspolzyciu z dziewczyma wyjatkowo mialem przeczucie ze moglismy wpasc.... niby zabezpieczamy sie prezerwatywa ale roznie moze byc.... no i do tego jeszcze w tym miesiacu jak nigdy okres spoznil jej sie 4 dni .... do tego nie miala zadnych objaw bolące piersi itp... czyli takich jakie miewa co miesiac.... okresu dostala... ale slyszalem ze i tak to nic nie znaczy. prosze o wypowiedzi kogos kto ma pojecie.... i niech cos o tym powie.

Test ciążowy z apteki. Na tym etapie da wiarygodną odpowiedź.4 dni to jeszcze nie spóźnienie, cykl może się wydłużyć z różnych przyczyn.

Gość chlopakxcvb
ok... mysle ze tak bedzie trzeba zrobic. ale moje pytanie... czy to ze w tym miesiacu nie miala zadnych objaw zblizajacej sie miesiaczki ma jakies znaczenie.????

Nie ma żadnego :-) Bo objawy mogą być a wcale nie muszą. Co cykl może być inaczej. poza tym jak się o objawach myśli, to też występują z różną intensywnością.

Gość chlopakxcvb
ok.. ;) dzieki za szybko odpowiedz... czekam na dalsze oponie....