Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusssstaaaa

Romans? Czy powiedzieć meżowi?

Polecane posty

"Teraz muszę cos wymyślec aby mi połowy domu nie zabrał, to ja go spłacałam przecież. Ale chyba nie bedzie tak perfidny..." moze "teście" pomogą coś "wymyśleć"

Nie mam zamiaru ich o nic prosic ani nic tłumaczyc. To on niech sie tłumaczy swoim rodzicom. Na sobotę wyjdę z domu chyba, więc jak ich nie odwoła to pocałują klamkę:-(

ale oni nie są niczemu winni. Nigdy sie do nas nie wtrącali. Czasem tylko pytali "kiedy wnuki im się urodzą" ale to raczej z troski i chęci bycia dziadkami.

Gość Uboot
Fajna bajka i nizłe nakręcanie dramaturgii. Najpierw zdrada i wyrzuty sumienia. Potem rozmowa z szefem i wyjaśnienie sytuacji. Następnie zarzuty wobec męża i coraz większe przekonanie o jego 2- życiu. Ciśnienie rośnie. I punkt kulminacyjny, przyznanie się męża do zdrady. Teraz chwila rozterk i pewnie wizyta lub telefon szefa. Etc, etc. I to wszystko w 2-3 dni. trochę sie wątki porozchodziły, powinny się bardziej na siebie nakładać, ale i tak nieźle.

Gość Uboot
Jusssstaaa - siedź w domu i czekaj na szefa. zaraz przyjdzie i powi, że przyznał się zonie do zdrady, a ta go wywaliła za drzwi.

co wy tak z tym prowo????????????????????????????????? Pewnie jakbym od początku nie zaczerniła sie to byłoby mnóstwo podszywów:-/ I jeszcze jedno, mi na mysli nie przyszła wcześniej zdrada meża. To tu dano mi do myslenia i zaczęłam analizowac wszystko. Z szefem i tak nic nie będzie, nie chcę aby jego zona była w sytuacji takiej jak ja. Tym bardziej,ze maja troje dzieci.

poza tym on by sie pewnie jeszcze długo nie przyznał, skoro kłamał conajmniej 9 miesięcy. Pewnie gdybym wczoraj nie zapytała to by nie powiedział.

Gość on jeszcze nie wrócił do
domu ? ?

Gość Uboot
OK Jusssstaa, przecież wiem co się wydarzyło. A żonie już powiedziałem, i zaraz przyjadę Ciebię przyjadę. Coś wymyslimy. A z tym typem, to lekko przesadziłaś. czekaj.

Gość albo może olał Cie..
i jest z tamtą kobietą... ;/ w końcu pozbył się ciężaru - o wszystkim wiesz.

ty dowcipnisiu pewnie jesteś mistrzem prowo:-) Mój szef na pewno nie siedzi na kafe, pewnie teraz odwozi dzieci ze szkoły do domu.

Gość Uboot
dzisiaj się tym zajmie żona.

na pewno jest z nią! a co innego robił wczoraj do 22 bo już nie wierzę że był u kumpla po jakieś papiery!

Gość ale Ci się chujowy koleś
trafił. współczuję i życzę szybkiego ułożenia sobie życia.. bez niego .

W sumie to zaskoczył mnie,że dał radę tyle czasu kłamac w zywe oczy. Ale wkońcu pękł. Ja i tak bym się dowiedziała. Tak mnie wczoraj nakręciliście że byłam gotowa wynając detektywa.

Gość kei
ale jaja. zaskakujący zwrot akcji. wygląda jak prow bo relacja jest zbyt reporterska, jak postronnego obserwatora a nie samego siebie. może masz talent. najbardziej podobał mi się tekst z połową domu :).

Gość kei
a, że chodzi o Twoją połowę ? raczej nie da rady.

Właśnie nie wiem jak to jest, ale kredyt jest na mnie. A ja wpisałam go sama jakowspółwłaściciela aby nie był pokrzywdzony. Kredyt spłacam sama, więc nie powinien niczego sie domagac. Ja chce sprzedac ten dom, spłacic kredyt do końca i kupic sobie coś mniejszego. Dla mnie samej nie potrzeba 134 mkw. Tylko zebym mogła to sprzedac on musi wyrazic zgodę lub sie zrzec a nie wiem czy to zrobi. Teraz już mogę się wszystkiego spodziewac. A dwa lata temu jak brałam ten kredyt sama to moja mama mi mówiła że bym się zabezpieczyła mimo wszystko bo różnie bywa. Ja się śmiałam pewna siebie że nie muszę bo mu ufam i to na całe zycie:-(

ja bym nic nie mówiła, zachowałaś zdrowy rozsądek i to się liczy, a nie wiadomo jak by na to zareagował mąż więc wg mnie nic nie mów