Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie mi się połamało

dowiedziałam się, że moj facet był u dziwki. :(

Polecane posty

mam ochote sobie zycie odebrac. od wczoraj jestem nontoper nawalona. chce mi sie wyć do ksiezyca. nie wiem co robic. czy z nim w ogole rozmawiac czy nie :( eh.

no mial gumki mial :(

niech ktos ze mna pogada :(

wiem, bo znalazłam numer w telefonie, a raczej sms :(

nic mu niewydzielałam. to ja mam wieksze potrzeby nic on. :(

do niego czy od niego do kobiety? jaki to był sms? może ktoś mu zart zrobił i wysłał na jaja smsa, a jeśli on wysłał to skąd wiesz że u prostytutki był????

jaka tlusta? 22 lata 54kg. :( sms wychodzace byly wyczyszczone do zera, a w przychodzacych sms od nieznanego numeru o tresci "już" wystarczylo ten numer wpisac w google i wyskoczyly ogloszenia owej pani. w dodatku podobna do mnie. ten sam wzrost, waga, figura, kolor wlosow i dlugosc wlosow. nawet cycki male jak u mnie :(

jeśli faktycznie był u prostytutki to skończ z nim jak najszybciej bo to tylko kwestia czasu kiedy cię zarazi jakąś choroba, a pyzatym poco Ci chłopak który woli posówać inne kobiety, on Cię nie kocha jeśli tak robi, a na świecie są porządni faceci

puki co to robie wszystko by sie nie zabic, a nie mysle juz o innych facetach:(

noto współczuję, mozesz go oczywiście jeszcze obserwować w celu zebrania kolejnych dowodów, ale ja bym się nie bawiła w coś takiego trzymaj się :(

a kretyni niech się zamknął bo gówno wiedzą na ten temat jak się dziewczyna czuje! Fakt, nie powinna do telefonu zaglądać, ale w zaistniałych okolicznościach jednak dobrze się stało, niech by się młody spermuś nie kurwił jak ma swoją kobietkę

sms byl z srody. od tamtego czasu usilowalam sie do niej dodzwonic. udalo mi się wczoraj rano. nasciemnialam jej, ze szukam kogos do 3kąta jako prezent na urodziny. powiedzialam, ze mi ja ktos polecil. od razu sie zaczela dopytywac. opisalam swojego faceta, dalam numer tel, powiedzialam, ze byl w srode. zastanawiala sie dlugo i jeszcze ten tekst "w srode to ja sporo osob przyjmowalam" esu.:( skojarzyla go wkoncu. powiedziala, ze byl sam oral. ona jemu i mu nawet nie stanął. czyli caly on. potem z nim gadalam i sie przyznal do wszystkiego. powiedzial, ze chcial sprawdzic czy miedzy nami jest cos nie tak czy to tylko z nim. od dlugiego czasu nie uprawialismy seksu, bo mu nie stawal. namawialam go na lekarza i w ogole na jakas terapie. nie chcial. mowi ze to obciach. to poszedl sprawdzic u dziwki czy mu stanie :( ekstra po prostu :(

jak pomyslalam, ze od tej srody sie sporo razy z nim calowalam, a on mial jezyk na innej pizdzie to autentycznie zwymiotowalam :(

oj dziewczyno dziewczyno brak słów ty go nie usprawiedliwiaj zresztą i tak zrobisz co uznasz sama za słuszne koleś nie powinien iść do prostytutki, tyle w tym temacie, ale fakt że męska ambicja to niepojęta sprawa, a na tym punkcie to kaplica porostu może nie podejmuj żadnych decyzji, czas ma czasem zbawienne skutki i sam rozwiązuje pewne dylematy

"powiedziala, ze byl sam oral. ona jemu i mu nawet nie stanął. czyli caly on" ONA JEMU!!!!! on jej chyba nie z tego co piszesz

no on jej tez lizał. chodzilo o to, ze jak ona jemu robila to mu nawet nie stanął. a telefon to on sami mi dał. nigdy nie krylismy sie z nimi specjalnie i nie grzebalismy sobie, ale ja mam tel na karte. on ma na abonament i wiele razy dawal mi zadzwonic. tym razem chcialam napisac sms do kolezanki i mi sie tel rozladowal. no to sam powiedzia "wez moj". wzielam. smsowalam z kolezanka i zobaczylam ten numer w odbiorczych.

chcialam się zwyczajnie wygadać :( nic nie zmienia postaci rzeczy i tego, ze sie go brzydze w tym momencie.

Gość ASDFGHsdfgg
ja mialam tak samo..zostawialm go a potem okazało sie,ze wczesniej tez chodził..Zreszta nir robi różnicy ile razy był..Dno..

ale boli strasznie :(

niektórzy to chyba nie mają gdzie się wykazać że tak docinają autorce postu -:(a ty kochana zostaw tego osła bo szkoda życia marnować skoro mu już nie staje a ty jesteś mloda i atrakcyjna:)dziwię się że zamiast iść do lekarza to leci do dziwki żeby sprawdzić ,że niby co ona lepsza ...... zostaw go bo zaslugujesz na lepszego gościa a wiesz osłów nie brakuje wystarczy poczytać niektóre posty:)

dlaczego naciągana? :( to takie niespotykane, ze faceci chadzaja do burdelu?

chce go zostawić. nie widze po tym wszystkim innej możliwości. brzydze się go i do konca zycia mialabym wytwór wyobrazni tego jak uprawia oral z jakas kurewka. nie moglabym tak dlugo wytrzymac chyba. kurva, placze ciagle, trzecie wino wlasnie otwieram :( do szkoly nie ide, nie chce. nie wiem czy do tej sesji w ogole podejde :(