Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456851234

jestem za PO ale komorowski to pierodłowaty koleś

Polecane posty

Gość 123456851234

nie wiem wiec na kogo głosować

Gość jasne jesteś z Po
ty mały PiSiorku

" obywatel dzikiego kraju Głosuj na pierdołowatego chyba że wolisz frustrata z kotem przestałem karmić TROLLE " zapluty karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd , śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; " 12:16 [zgłoś do usunięcia] obywatelku kretynku I co teraz zrobisz? Razem z shatynem mieliście pół mózgu, jak sam sobie poradzisz? " Ty jesteś kaleka jak nie wiesz że jest więcej kandydatów:P.

Gość juz o tym mowilismy
trzeba brac i tego pierdolowatego by POWSTRZYMAC KACZORA!!!!!!!!!!!!!!!!!ludzie nie pozwolcie Kaczynskiemu wrocic do pałacu!!!!!!!!!nie umial rodziny zalozyc a krajem chce wladac?? niech sie kotem dalej zajmuje!

08:59 [zgłoś do usunięcia] Max Zander vel Klaun " obywatel dzikiego kraju Głosuj na pierdołowatego chyba że wolisz frustrata z kotem przestałem karmić TROLLE " zapluty karzeł na krzywych nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd , śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy, przekształcający każdą myśl odwrotnie; " 12:16 [zgłoś do usunięcia] obywatelku kretynku I co teraz zrobisz? Razem z shatynem mieliście pół mózgu, jak sam sobie poradzisz? " Ty jesteś kaleka jak nie wiesz że jest więcej kandydatów . Moi wrogowie doprowadzili że wyszedłem z siebie i tak powstałem . http://images.gildia.pl/film/filmy/der_clown/ poster/w200/ Farmacja została stworzona aby przynosić zyski a nie leczyć . Nie stosowanie moich dobrych rad grozi kalectwem lub śmiercią .Bo jestem kafeteryjną krynicą wiedzy i zwłaszcza skromności . http://www.youtube.com/watch?v=JmmIYgUPss4 XXXXX Max Zender ---->>> no cóż ty jesteś KALEKA :D skoro wywodzisz na podstawie mojej wypowiedzi iz nie wiem że sa inni kandydaci :D moze nie chlap bezmyślnie jęzorkiem ????

Gość 123456851234
naprawde jestem za PO. woalałabym by prezydentem miał być TUSK lub Sikoerski. Serio. Komorowski to taki pierdołowaty dziadziuniu. Ciepłe kluchy. no prosze was najgorzej wypadł wczoraj w debacie. jestem PO i mam poglady PO ale na komorowskiego nie moge patrzec ani go słuchac. juz bym wolała napieralskiego.

Taka pierdoła jak Komorowski nie będzie w stanie wyrządzić zbyt wielkiej liczby szkód pełniąc funkcje prezydenta :classic_cool:

Gość kto głosuje na komora
tusk w Sandomierzu dostał w zęby

powodzie sa co roku większe mniejsze ale sa i to od lat wielu i nie tylko rzad tuska nic z tym nie robi ale rzady wczesniejsze także to zaniedbaly, gdyby na poczatku pomyślano o zagospodarowaniu terenu i praktycznej budowie wałów dzis nie było by dramatu, nie można w ciagu roku dwóch a nawet 5 lat zrobic tego w calej polsce bo to nierealne po prostu. Pozatym lokalne wladze takze mają ogromny wpływ na to jak i gdzie ida uzyskane z panstwa pieniadze to nie tylko wina po czy pisu . Ps sama bym, tuskowi w morde dała to sa emocje, to jest stracony dobytek ca łego zycia, to jest moment w ktorym nikt sie nie kontroluje ale i tak 20 zaglosowalabym, na niego gdyby byla taka możliwośc. Ani sam kaczynski ani sam tusk - polski nie uratują tutaj potrzebna jestw współpraca a dopóki bedą się żrec gówno z tego wyjdzie dlatego należy kogos od władzy odizolowac bo w innym wypadku gnojem nadal bedzie zalatywac. W tych wyborach padlo na pis :D

pis miaj projekty ale po odrzuciło je Na Komorowskiego będą głosowali ludzie nie znający się na polityce. Zagłosują na zasadzie owczego pędu, wszak w TV i na każdej stronie www mówią, że kto nie głosuje na Komorowskiego ten burak. Dla mnie Komorowski to polityczna tragedia, po prostu wyuczył się kilku słówek, a tak naprawdę to on nic nie wie. Wcześniej oglądałem go w TV i rzuca te same socjotechniczne slogany co Obama,m.in. że trzeba zakończyć wojnę w Afganistanie i Iraku. Pierwsze co zrobił Obama gdy wygrał to powiększył kontyngenty, przecież to marionetka na usługach koncernów, tak jak Tusk i PO. Zastanawiające jest też jak elektorat PO krytykował Kaczki za to, że byli premierem i prezydentem, ale dziś już nie widzą w tym nic złego, żeby dwie marionetki z PO piastowały te funkcje. Wiele osób głosujących wcześniej na PO teraz poprze Napieralskiego, ja jeszcze waham się między Napieralskim i Kaczyńskim, ale na pewno nie oddam głosu na kandydata PO. Zagłosuję na najmocniejszego przeciwnika Komorowskiego. __________________

i dlatego kaczynski jak wygra wybory to wystapi z parti

Gość jgidfsv
stary kawaler z kotem nie ma pojęcia o pojęciu "rodzina" . więc niech się na ten temat wogóle nie wypowiada.... pajac. nie nawidzę!!! jak patrze na niego to mnie skręca

komorowski za to wie wszystko o rodzinie ...ale nic wiecej nie wie potrzebujemy dziecioroba ale gospodarza na prezydenta BRONEK nie wie co to Nato nie wie co gaz lupkowy itp itd az nie sposob wymienic wszystkich jego wpadek wynikajacych z niewiedzy on sie kompromituje i przegra wybory na własne zyczenie nie

ja tak samo, dlatego na Komorowskiego nie glosuje ;] gdyby byl Sikorski to co innego. Dlatego glosuje na Janusza Korwina ;]

Po co nam dzieciorób? Dobrze powiedziane. Dzieci łatwo narobić , ale wiedzę ma zerową. I nie pierdolcie już o tym , że jest 2 kandydatów!

Gość co wy pierdolicie o PO
kurwa co się w tym necie dzieje, w realnym siwecie kazdy wybrzydza to klamliwe i kręcące PO, a tu proszę-niespodzianka. Czy to jaich element kampanii wyorczej??