Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tofiibeznadzienia

Łóżeczko-tapczanik

Polecane posty

Gość up........................

Gość ujlub .ouliuy
nie miałam ale fajne jest. moja mała ma 2, 5 roku i chyba za 2, 3 miesiące musze kupic jej łóżko bo lóżeczko będzie za małe. gdybym kiedys wiedziała o takim to kupiłabym to.

Gość Tofiibeznadzienia
Dlatego się nad nim zastanawiam. Na tej stronce są tylko 3 opinie :( Szkoda bo najświeższe to one nie są...

Jak dla mnie to chyba logiczne, że bardziej paktyczne jest łóżeczko z opcja przerobienia? Jest wieksze (140cm na dlugosc) wiec Maluch moze dluzej w nim pospac bez potrzeby zmieniania na inne. Ja niedawno kupowalam mebelki dla naszego przyszlego synka i sama patrzylam tylko na takie lozeczka z opcja przerobienia na tapczanik i takowyż kupilam, bo uwazam to za praktyczne. Wystarczy pomyslec.

Gość e tam ...
Sękata widać że nie czytałaś tych 3 opinii które są na tej stronie. Moja znajoma miała ale kupiła je jakieś 2 lata temu więc nie wiem czy teraźniejsze wykonanie jest takie samo. Ona miała problemy ze złożeniem. Otwory były źle nawiercone.

ale ja nie kupiłam TEGO łóżeczka z linku, tylko zupełnie inne ale tez z funkcją przemiany. Jesli autorka nie jest pewna akurat tego modelu to niech poszuka innego.

Gość gość
jak kupiła tania tandete, to co sie dziwic, ze nie mogla go zlozyc.... poza tym co za problem nawiercic nowe dziury.