Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaaaa22lata

wyzwała mnie od dziwek..

Polecane posty

Gość Oliviaaaaa22lata

moja siostra. bo dowiedziała się od mojej ,,przyjaciółki" ,że spałam z 7 facetami i ,że niektórzy byli starsi o 10 ,15 lat .. ale co właściwie z tego? mam 22 lata ,a nie 16. mogłaby wykazać trochę wyrozumiałości ,że jestem młoda i nie żyjemy w średniowieczu ,a nie wyzywać mnie od dziwek.7 facetów to na prawdę tak dużo?

to ze jesteś młoda nie oznacza że możesz się skesić z kim chcesz i ile chcesz.... trochę szacunku dla siebie

Gość no właśnie jesteś
młoda i już 7 facetów. no i ich wiek- 15 lat różnicy to bardzo dużo więc puszczałaś sie nie z miłości ale dla rozrywki (chyba, że jesteś aż tak naiwna)

Gość 7 to dużo

Gość Oliviaaaaa22lata
no ale znam dziewczyny w moim wieku co miały nawet 12.. no i co? wyszaleją się w młodości , a potem się ustatkują.. skąd w POlsce taka pruderia? np ta moja siostra to jak zakonnica się zachowuje miała 23 lata jak dziewictwo straciła i całe życie jest z jednym facetem.. ale czy to nie przesada? nie będzie tego żałować kiedyś ,że z innym nie spróbowała? n i ,że byli starsi tyle co co z tego? wiek się nie liczy . tzn z jakimś dzidkiem 50-letnim bym się nie przespała ,ale 30-pare lat to przecież jeszcze dość młody facet

Gość no właśnie jesteś
czyli bzykasz się dla sportu- o to właśnie chodzi. dla niektórych seks jest wyrazem miłości i oddania. dorośniesz, zrozumiesz. bo póki co to opowiadasz jak smarkata.

Autorko co się przejmujesz :) Ja też lubie seks, ale w tym zapierdziałym Państwie to by jeszcze chcieli by rodzina męża może wybierała. Seks jest dla ludzi! Lepiej przed niz po ślubie :"P Ludzie są ze sobą po 10 lat, sa pierwszymi dla siebie a nagle po x latach zastanawiaja sie jak jest z innym i pstry pstryk ZDRADA.

Zdrady to sa wlasnie przez takie suki jak wy. Robisz pstryk pstryk teraz to bedziesz i pozniej, cialo puszczone raz puszcza sie caly czas, a kurwa zawsze kurwą bedzie. Pozdrawiam panie lekkich obyczajow gl & HF

Ale w Was jest jadu ;) Musicie byc strasznie sfrustrowanymi ludzmi. Ale co Wam to przeszkadza co ona robi? Nie śpi z Waszymi narzeczonymi, mężami. To jest jej zycie. Nie oceniajcie ludzi bo za nich nie umrzecie :) Poza tym ja sie nie puszczam, akurat miałam tylko 1 faceta.

Gość o ja pier***e!
brak szacunku do samej siebie i te epitety.... ludzie a co ona takiego zrobila- nie ma stalego partnera wiec o co chodzi? autorko nie przejmuj sie skoro nie robisz niczego wbrew sobie i jest ci z tym dobrze.... dlaczego ja tak surowo osadzacie, jest sama, ma prawo, a na bzykanie na boku jest przyzwolenie.....

Gość o ja pier***e!
pewnie ze nie ale dlaczego zaraz osadzacie- jej prawo, jest juz chyba dorosla? a my wszyscy pewnie tacy swieci....

Gość fajbinbkaaa
a co w takim razie powiecie o 4? pierwszy chlopak, mąż, gwałciciel i mój partner obecny?

Tu nie chodzi o to z kim Ona śpi! Tu nie chodzi o to ile ma chorób wenerycznych.. Tu nie chodzi o to, z einni uważają ją za latawicę... Tu nie chodzi o to, że pozbawiona jest moralności.. Tu chodzi o to, że przynosi wstyd innym kobietą! Tu chodzi o to, że potem faceci mają prawo mówić jakie to laski są łątwe! A wszystko przez naiwne, chcące sie dowartościować w ten sposób małolaty....

Gość innym kobietOM

do Pani o nicku Mam 20 lat i myślę że... Prymitywem to jest kazda kobieta takiego pokroju, a takze zezwalajaca na to tyle w tym temacie

Gość Oliviaaaaa22lata
nie uważam ,że jestem pozbawiona moralności bo nie spałam z żonatymi po piewsze, po drugie nie brałam nigdy za to kasy choć mogłam. no i umiawiałam się tylko z tymi co mi odpowiadali nie np z jakimiś brzydalami. a dlaczego przynoszę wstyd innym kobietom? facetom to wolno spać z kim popadnie ,a dziewczynie już nie? uważam ,że siostra przesadziła , nie zabiłam nikogo ,ani nie robiłam tego za kasę. nie odzywamy się teraz do siebie i dobrze .. rodzine powinno się wspierać ,a nie ją wyzywać nawet jak jej zdaniem popełniałam błedy

Gość Oliviaaaaa22lata
to dlaczego facetów nie wyzywa się od dziwek?

Gość o ja pier***e!
Wojowniku, a z iloma kobietami Ty spales? Tylko szczerze.

Gość nie słuchaj moherów
:P facetowi wolno spać z kim chce, może mieć i 200 partnerek w wieku lat 18stu i nikt go od dziwek nie wyzywa, a kobieta, która lubi seks i się tego nie wstydzi, jest od razu dziwką :classic_cool: chory relatywizm i bardzo wam współczuję zaściankowego podejścia do życia :P

Gość justysssskaa
Nie przejmuj sie takimi ludzmi zalosnymi... Co kogo obchodzi ilu mialas facetow. To Twoja sprawa,sex jest OK,tez mialam sporo partnerow,i co z tego. Chcialam to mialam,to osobista sprawa jest kazdego. Nikomu nic do tego. I nie ma to nic wspolnego z brakiem szacunku do samego siebie.

Gość Oliviaaaaa22lata
wogóle ta idiotka o mało nie zniszczyła mi młodosći. bo rodzice często wyjeżdzali i ona się mną wtedy opiekowała.to chciała mnie kontrolować na każdym kroku.. do 18 roku życia jej się to w pewnym sensie udało , nie mogłam wychodzić na dyskoteki itd kiedy moje koleżanki wychodziły.. zawsze musiała wiedzieć z kim się zadaję itd.. i zniszczyła mi ze 3 lata młodości. jakbym słuchała jej rad całe życie to do teraz bym pewnie była dziewicą i nawet nie miała faceta . rozumiem ,ze można być porządnym ,ale ona przesadza