Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaaaaa22lata

wyzwała mnie od dziwek..

Polecane posty

Gość teneryfaaa1
nie wytrzymuje jak to czytam! dziewczyna nikogo nie zdradzała, nie rujnowała małżeństw, uprawiała seks z kilkoma facetami, no i co w tym złego? niee ale wg was lepsza jest dziewica, która po ślubie stwierdza że jej czegoś brakuje itd i zdradza! dla mnie zdrada to najgorsze co można zrobić bliskiej osobie! a co złego w seksie bez zobowiązań skoro nikogo się tym nie rani?

Widze, że Ty jesteś dumna z tego co zrobiłąś, i liczysz na Nasze poparcie..Takze ja już powiedziałam co powiedzieć miałam bo i tak dziewczynie do rozumu nie przemówie. A to, że siostra była zbulwersowana to widocznie różnicie się charakterami: Ty masz ku..wiar...ski a Twoja siostra wie co to moralnośc...

wyzwała Cię od dziwek, bo dla większości kobiet traktowanie sexu jak sportu, czyli sex bez uczuć - to kurestwo tak samo z jednej, jak i z drugiej strony swoją drogą, ciekawe, ilu z tych panów, również mocno starszych, było czyimiś mężami ogólnie rzecz biorąc - zgadzam sie z siostrą

Gość o ja pier***e!
To chyba powinno sie oceniac tych starszych panow jesli mieli zony czy byli w stalych zwiazkach, ale nieeeee..... przeciez im wolno.....

Gość dajcie jej spokoj
ciekawe czy jak facet napisze, ze mial 7 kobiet to go tez wyzwiecie. smiac mi sie chce z waszej zasciankowosci. "bo co o nas faceci powiedza" kiedy idiotki zaczniecie wkoncu walczyc o poszanowanie prawa do swojej seksualnosci? a kobiety maja do niej takie samo prawo jak mezczyzni.

Ja znam dziewczyny (z widzenia - gdyż w innym towarzystwie przebywam) które mają 15, 16, 17 lat i miały dużo więcej partnerów seksualnych niż 7. I to były dziewczyny które puszczały się bo miały kompleksy, dla kasy, dla "nie-wiem-czego" itd. Jeśli już seks poza zwiazkiem to na zasadzie: mi jest dobrze, Tobie dobrze. Seks za kase, za ubrania, za coś, dla imponacji, dla dowartościowania - NIE. Seks za seks. I wtedy jest fair. A to że siostra Cie kontrolowała to akurat dobrze moim zdaniem. Też mnie "krótko trzymali" akurat rodzice. I chwała im za to.

Gość nie słuchaj moherów
seks to jeden z elementów higieny zdrowia psychicznego i nie ma nic złego w seksie bez uczuć, o ile nie rani to innych osób.

Gość Hmm..hhmmm
Oliviaaaaa22lata - nie skrzywdzilas nikogo i mam nadzieje,ze mialas fajny seks. Tylko dlaczego sie tym chwalisz na kafe? Chcesz,zeby Cie zjadly te zazdrosne zmije, ktore z dziewictwem wstrzymywaly sie do nocy poslubnej a po nocy poslubnej przezyly mega-rozczarowanie? Sa uwiazane w zwiazku, i jedyne co im pozostalo to krytykowac wszelkie kobiety, ktore mialy seks z dwoma lub wiecej....LOL

Z rozbawieniem zawsze czytam takie tematy. Dulszyzna rulez. :classic_cool: Co was obchodzi z iloma facetami spała autorka? Jak dla mnie może się nawet przebzykać z całym pułkiem wojska i nie zrobi to na mnie wrażenia. Nie moja dupa, nie mój biznes, nie mnie oceniać. Tyle. 🖐️

Gość dajcie jej spokoj
jak kobieta nie spi z milosci to juz jest kurestwo? a co powiecie o panach w takim razie? im to konstrukcja mozgu nawet uniemożliwia łączenie seksu z emocjami.

Gość dajcie jej spokoj
jesli nie jest jakas wypindrzona 15- 16 latka, nie robi tego za kase, nikogo nie krzywdzi to jest ok. na zdrowie. seks jest dla ludzi i seks ma byc przyjemny.

Gość eeeeeeech
to jest jedno wielkie błędne koło. ileś tam lasek seksi się bez miłości i dla sportu, a potem o wszystkich kobietach mówi się, że są łatwe. o facetach nic się nie mówi, bo im zawsze było więcej wolno, no cóż, trudno. ale gdyby te laski przestały im dawać ot tak, to faceci nie mogliby stukać co popadnie i może nabraliby szacunku do płci przeciwnej. ech, ja kocham lody, ale nie wpierdzielam ich ile wlezie, bo mam wysoki cholesterol i mi szkodzą. co z tego, że są przepyszne? chyba masz mało radosne życie, skoro musisz je sobie ulepszać seksem.

Gość superExtra
piszesz, że faceci też to robią. a jakby srali pod siebie też byś to robiła? zawsze patrzysz na innych, co oni robią? to kobieta daje siebie, jakąś cząstkę... to twoje ciało, szanuj je, nie dawaj byle komu. http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość dajcie jej spokoj
przestancie wierzyc w te bajki :D swiata nie zmienicie. kobiety maja takie samo prawo do seksualnosci i koniec. maja takie samo prawo sie zaspokoic i tak bylo jest i bedzie zawsze. swiat wieki istnieje okragly a ludzie i tak pieprza sie po kątach. tego nie zmienicie i mozecie stac i tupac nózką, albo korzystać z tego zycia

Gość albo zaciskać piąstki
:classic_cool:

Gość dajcie jej spokoj
aha czyli my kobiety uprawiamy seks bo faceci tez to robia? bynajmniej. ja uprawiam seks bo odczuwam pożadanie, podniecenie.. a nie dlatego, ze to robia faceci :D i zaspokoic się mam takie samo prawo jak oni. też jako samica mam parcie na "rozmnażanie się"

Gość trele morele a kuku
>>Oliviaaaaa22lata, a nie przejmuj się. Obyś tylko trzymała się pewnych zasad: - nigdy nie sypiać z żonatymi, czy ogólnie zajętymi facetami - nie przyczyniać się do rozpadu którejkolwiek rodziny - nie ranić tym innych - używaj gumek Poza tym masz pełne prawo. Ja sobie w życiu też poszalałam, byłam wolna i mogłam sobie uprawiać seks jak mi się chciało, ale zawsze trzymałam się powyższych czterech zasad. Tak też w życiu spałam z 16 facetami. Wyszumiałam się, wyseksiłam i od 4 lat jestem wierną mężatką i ani w głowie mi inni faceci. Po prostu wyszumiałam się i dosyć.

Gość dajcie jej spokoj
trele morele no to teraz cie zjedzą :D

Gość trele morele a kuku
>>dajcie jej spokój>> wykładam na to :D

Wildze że na liberalnym i w większości antykościelnym forum powiało konserwatyzmem Kościelnym niemal :D Oliviaaaaa22lata Jesli pytasz tu o zdane znaczy że coś na rzeczy jest bo cię to gryzie... Nie chodzi o to z iloma spałaś nie chodzi o to czy z miłości czy z sportu czy z zwykłej chcicy ale w jaki sposób do tego podchodzisz i jak się przy tym zachowujesz. Kobieta może mieć i 1000 partnerów i nikt jej nie powie że jest puszczalską szmatą a może mieć 1 i przykleja jej łatkę łatwej. Ja nie bardzo wiem czy ty się chwalisz tutaj żalisz czy próbujesz wzbudzić małą wojnę? Jeśli śpiąc z tymi facetami się zeszmaciłaś i tak to odbierasz znaczy jesteś szmatą jeśli się dałaś zeszmacić to jw. Jeśli czujesz że coś ci nie pasuje że się z tym wcale dobrze nie czujesz to znaczy że robisz coś co cię poniża a jeśli nie to wszystko gra. (chyba że masz ogólny problem z oceną swojego zachowania i ogólnie ze sobą ale nie zakłada tego) Dlaczego facet mający 200 kobiet jest traktowany inaczej niż kobieta? Bo jest coś takiego że kobieta się oddaje a facet posiada i tak mocno jest to w nas zakodowane przez naturę że tak pozostanie. Nie ma co tu gdybać. I musisz mieć tego świadomość że takie przygody jak nie podejdziesz do nich z głową mogą się za tobą ciągnąć jak smród po gaciach właśnie dla tego że jesteś kobietą. (w skrócie 7 facetów może o tobie mówić że cię "miało" i dla tego musisz uważać jak się zachowujesz) Kolejna prawa poruszona to choroby i tu pojawia się problem że ryzykujesz ale to twoja sprawa i twoje zdrowie tylko miej świadomość że nic cię przed chorobą nie zabezpieczy więc partner dzisiaj poznany dzisiaj przeleciany to nie jest z twojego punktu najlepszy wybór. (i znowu faceci są mniej podatni na zarażenia niż kobiety taka niesprawiedliwość ;) więc ty więcej ryzykujesz) Atak dla wszystkich moralizatorów to jeśli Olivia ma 22 lata i zaczęła powiedzmy w wieku 15 lat to wypada jeden facet na rok ;) czy to tak strasznie dużo? Czy to z niej robi latawice? Chyba próbujecie być bardziej papiescy od papieża co gorsza klniecie i obrażacie przy tym wytykaniu grzechów. Więc nie klnijcie tyle bo to grzech jak skurwysyn.

Gość malutka11125
I co z tego że spałaś z 7 facetami? Rób co chcesz tylko nie chwal się tym na lewo i prawo i będzie dobrze :). Młodość się musi wyszumieć. Ja po dziesiątym przestałam liczyć, a teraz jestem szczęśliwą mężatką.

Ewa, 33 może dla ciebie latawica. I co z tego? Myślisz że jak ją nazwiesz latawicą to będziesz lepsza od niej? Skąd wiesz że nie zrobiła tego z wielkiej, w jej mniemaniu, miłości? Łatwo oceniać jak się kogoś nie zna. Poza tym ja dałem te 15 lat jako założenie do pewnej skali ;)

nic z tego pyta nas o zdanie, to wyrażam swoje zdanie dałes przykład 15 lat, skomentowałam te 15 lat o co ci chodzi?

Po pierwsze i najważniejsze o to że twoja wypowiedź z latawicą była nielogiczna. Wiek nie ma nic wspólnego z byciem latawicą.

dla mnie ma jak sie gówniara interesuje facetami zamiast ksiązkami, to już widać jej "charakter"