Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty12345iiss

SZPITAL W ŚWIĘTOCHŁOWICACH

Polecane posty

Gość qwerty12345iiss

Drogie mamy, czy rodziłyście w tym szpitalu?? jak wspominacie? trzeba tam mieć do porodu swoją koszulę czy coś innego? jak wygląda tam wywoływanie porodu??

ja rodziłam na Goduli , ale o Świętochłowicach słyszałam dużo dobrego a szczególnie na temat ich oddziału dla noworodków oraz, że mają dobrą opiekę medyczną. Pozdrawiam i szybkiego porodu życzę .

Gość qwerty12345iiss
ja tam raz byłam.. ale trafiłam na niezbyt przyjemną położną.. więc się zastanawiam :|

Gość qwerty12345iiss
żadna z mam nie rodziła w Świętochłowicach?:(

ja na opiekę medyczną na Goduli nie mogę złego słowa powiedzieć , jedynie co to anestezjologa mają do dupy lub miał zły dzień , bo nie umiał mnie znieczulić ZZO i w końcu miałam narkozę , a jego próby wykonania ZZO doprowadziły do potwornego bólu kręgosłupa ( cyklicznie co jakiś czas mam potworne ataki bólu kręgosłupa -nic nie pomaga ) do tego nie mogę dłużej stać przy przewijaku jak coś robię przy córce ,bo zaraz mnie ból chwyta.

Gość qwerty12345iiss
Blask a nie orientujesz się może jak to jest z ciuchami do porodu tam?? musisz miec swoją koszulkę czy dostajesz szpitalną? tzn o piaśniki mi chodzi dokładniej :) bo może się dowiadywałas

Z tego co pamiętam to trzeba było mieć swoją . Na Goduli masz mieć swoją , ale mi i tak później dali szpitalną jak brali mnie na cc . Z resztą kieruj się starą dobrą zasadą : lepiej nosić jak się prosić :)