Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

pytanie o ciaze

Polecane posty

dziewczyny, urodzilam ponad miesiac temu, kochalam sie z moim mezem jakis tydzien temu, a wczoraj dostalam okresu...nie zabezpieczylismy sie, czy jest ryzyko ze moge znow zajsc w ciaze, dodam ze nie karmie piersia i ze wczoraj dostalam pierwszego okrresu po urodzeniu dziecka

Gość sraty pierdaty
jest. jezu, jakie wy durne jestescie! nie lepiej sie zabezpieczac i pozniej nie miec takich problemow?

Gość sraty pierdaty
to po tym jak to nazwalas spontanie mozesz byc matka po raz drugi? liczysz sie z tym? czy moze po chwili przyjemnosci pojdziesz na skrobanke? A gumki kosztuja kurwa tylko pare zl...

Gość hejka mauski
no pewnie ze jest ryzyko... nie rozumiem was dziewczyny ktore sie kochaja bez zapezpieczna zaraz po urodzeniu dziecka... ja bym sie z abardzo bala!

nie karmisz? myślę ,że to były dni niepłodne i raczej znów nie zaciążysz . Obserwujesz się , miałaś jakiś śluz ???

Gość hejka mauski
a co zrobisz jezeli zaszłas??

kuzwa to byl tylko raz, teraz juz zakupilam tabletki, ja pierdziele, ciekawa jestem czy wy zawsze sie zabezpieczalyscie...

Gość to ja ci napisze....
tak zawsze! :D

nie wiem po co ja tu pisze na tym forum jak tu nie ma normalnych osob, ktos pyta o porade a tu naskakuja na ciebie tylko... madre wszystkie, spierdzielam z tego forum....

Gość sraty pierdaty
tak, po ciazy zabezpieczam sie zawsze.

Gość to ja ci napisze....
o jeju jaka obrażalska :P pytałaś to odpisujemy,ciesz sie ze twoj topik ma powodzenie :D

Gość sraty pierdaty
w ciazy jest, darujmy jej te humorki :P

Gość EWEL27
ja tez lubie spontan i bzyknełam sie po połogu bez gumki pare razu no i mam teraz dwoje dzieci, 16 mies córka 3,5 mies syn ... lepiej myśleć teraz juz się zastrzyknelam...

ja sie wcale nie zabezpieczam od porodu czyli od stycznia a mimo to w ciazy nie jestem a chciala bym siostrzyczke dla moich chlopakow jak najszybciej