Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejla83

chyba właśnie poznałam mojego przyszłego męża....

Polecane posty

jak żyje na świecie te 27 lat i spotykałam się z różnymi facetami tak pierwszy raz w życiu stwierdzam że mogłabym za kogoś wyjść... poznałam fajnego faceta i kurcze, olśniło mnie chyba, albo raczej do reszty zgłupiałam, ale mam przeczucie że wyjdę za mąż za niego, żeby było smieszniej ja nigdy nie chciałam się z nikim żenić. matko, jestem spanikowana kompletnie taką myślą że poznałam kogoś kto mógłby zostać moim mężem... musiałam się wygadać :p

Gość ale masz kwiatkow
🌼

powodzenia - hmmmm, dzięki ;) czy ktoś też tak miał? czy tylko ja jestem nienormalna że panikuje tak. przecież ja NIGDY nie chcaiałam wychodzić za mąż. nigdy też nie myślałam że kogoś takie spotkam z kim czułabym się tak dobrze że mógłby być moim mężem, jezu... sama wiem że bredze jak potłuczona jak by ktoś miał wątpliwości :p co gorsze on chyba mysli o mnie to samo co ja o nim...

Mój maż tak powiedział o mnie swojej mamie- że poznał przyszłą żonę;-) I co? Półtora roku później już nią jestem:-D Przeznaczenie czasem daje znać o sobie;-)

Gość unk
nie chcialas sie zenic? no to moze chociaz za maz wyjdziesz

spokojnie, okres dostanę napewno i to nie jeden ;) nie planuje dzieci, chociaż z drugiej strony ślubów też nie planowałam :o ja nie chcę go łapać na wpadę

Gość kocham kocha
tylko najpierw sprawdz czy jest wolny

Gość szczesliwa83
ja tez tak mialam Po 2 miesiacach sie zareczylismy a rok pożniej slub I juz pare lat minelo a my wciaz zakochani do szalenstwa jestesmy