Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kill bill

dlaczego polskie dziewczyny są takie zaniedbane?

Polecane posty

Gość kill bill

myjcie sie dziewczyny nie znacie dnia ani godziny :o

Gość kill bill
jak obciągasz studentom albo menelom na dworcu to moze i śmierdzą 🖐️

Gość fdtdfgd
myjemy się:classic_cool: wy też, drogie panie bo potem wchodzę do knajpy i przysiada się dziewczę a zaraz rybą wali (z życia wzięte)

Gość polska 100 lat za murzynami
na wyspach podobno nieźle sie nabijają z polskich brudasek, nawet dowcipy tam powstają o polskich śmierdzących dupodajkach 🖐️

Gość technostar
jak walilo od nia ryba, to znaczy, ze miala chora pipke, a nie, ze nie umyta ;] jak jest zdrowa to napewno nie ma takiego intensywnego zapachu, a juz tymbardziej ryby.

Gość hehehehehhhhhh
a są? jakoś nie widać może się na tym nie znasz zwyczajnie, bo dziewczynę tylko z daleka widziałeś

Gość TAKA PRAWDAAAAAAAA
POLKI ŚMIERDZĄ I SĄ SPASIONE :classic_cool:🖐️

Gość samsunggts650
Wiec ja sie i wypowiem Jade na dyskoteke elegancko ubrana jak na dyskoteke sexi i zniewalajaco a tam co?????????????????? 60% to dziewczyny masowe wiesniary i chlopaki brudasy hmm wiec nie mow dziewczyny myjcie sie tylko myjcie sie wszystie brudasy

Ja jestem zadbana. -.- Nie tylko w Polsce, na świecie jest mnóstwo kobiet, które przestają dbać o wygląd. Powodem z reguły jest małżeństwo... Po znalezieniu partnera skupiają się na dzieciach i "wyrastają" z podobania się mężczyznom. :O Na szczęście są takie, które nie godzą swoją kobiecość z macierzyństwem i obowiązkami małżeńskimi. :)

od razu spasione. ja jak mam 15kg nadwagi to jestem spasiona? mam najnizsza krajowa pensje. nie stac mnie na bog wie jakie kosmetyki. na wodzie tez musze oszczedzac. no ale nie slyszalam zeby ode mnie smierdzialo czy z cipy ryba walilo. bylam u ginekologa 4 lata temu i bylo wszystko ok

Gość to po co tam mieszkałas
trzeba było powiedziec , ze jak je rybe , to zeby potem umyła zęby

Gość samsunggts650
Jak jest nie czysta dajcie spokój.. Normalnie żal was sluchać to ile wy brudasy sie myjecie tygodniowo?? Bo ja sie myje nawet 3 razy dziennie z powodu silnych upałow czuje sie zgrzana i biore nastepna kapiel a wy??????????? raz tygodniowo chyba

Gość ponia poniaa
haha kasia rozwaliłaś mnie!!! ja też zbyt dużo kasy nie mam ale jakoś zawsze potrafie być czysta, pachnąca, wybalsamowana i nie wydaje na to fortuny! rozwala mnie takie użalanie się nad sobą że się nie ma kasy na kosmetyki, na fryzjera, na nowy fajny ciuch.. i łazicie takie flejtuchy z tłustymi włosami.. nie chciałabym spotkać cie na swojej drodze jak ty nawet na wodzie oszczędzadz:O

Gość samsunggts650
No trudno nie ma sie z czego smiac mamy bezrobocie nie kazdego stac na wszystko ale co do wody to ja na niej nie oszczedzam

Gość ja na wodzie, zelach pod
prysznic , szamponach nie oszczędzam ale juz balsamów , nowych ciuchów nie kupuję bo nie mam kasy do fryzjera ani kosmetyczki tez nie chodze

jest roznica miedzy kupowaniem kosmetykow, a chodzeniem do fryzjera. na tym pierwszym musze oszczedzac a o tym drugim to nie ma mowy. skad na to kase brac? a wode trzeba oszczedzac, nie tylko ze wzgledu na rachunki. slowo ekologia jest ci obce? a i ode mnie wcale nie smierdzi. w zime to nie ma potrzeby sie czesto myc i wystarczy mi kapiel raz na tydzien, a raz dziennie myje paszki, cipke i stopy.. no i twarz. malo wody idzie,a nie smierdze. w lato kapiel biore czesciej. ok 2 razy w tyg.

Gość kill bill
i to jest właśnie polska :D dobrze że juz nie mieszkam w tym śmietniku 🖐️

Gość ja na wodzie, zelach pod
czyli w zimie myjesz plecy raz na tydzien?

Gość ponia poniaa
kasia ok ale mojego zdania nie zmienisz... kilka dni temu w te okropne upały wchodziłam do wanny ok 3 razy w ciągu dnia.. wystarczy ze przelecialam na dól do sklepu i już cała sie kleiłam.. a ty 2 razy w tygodniu?? nawet w taki gorąc?? a masz faceta?? męża?? dzieci?? jeśli mpge spytac

Gość szczesliwamamaaa
uwazasz,ze np Angielki dbaja bardziej o siebie niz Polki?

Gość kill bill
ciekawe czy próbowała sie odkleić od krzesła i klawiatury :D

DZIEWCZYNY CHYBA TROCHE MOGE SIĘ ZGODZIĆ Z FACETAMI......pracuję z różnymi osobami i mnie szlag trafia jak widze że godzina 9,00 rano a facetowi z buzi zionie ogniem........smrodem......a kobieta niejedna ....spocona....strach......ale prawda jest okrutna.....może my tu wypowiadające nie mamy sobie niczego do zarzucenia, ale ....WYSTARCZY SIĘGNĄC GOŁYM OKIEM.....MAŁO NAS....MAŁO....... leydis

Gość chore zatoki
nie wyobrażam sobie nie wykapać sie codziennie, nie umyć włosów i ich nie ułożyć. mnie obrzydzeniem napawa widok- idzie przede mna po schodach dziewczyna w sandałakchg a na stopach centymetr żółtej martwej skóry- czy ktoś pumeksu nie zna? albo tłuste włosy.. bleeee.

Gość ponia poniaa
więc ile kobiet zadbanych tyle samo niezadbanych, no i co zrobisz.. będzie się taka kłóciła z tobą że ją nie stać aby się umyć troche częściej... :O