Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 mam takie pytanie i wątpliwości od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia kochaliśmy się w dni płodne no i dzisiaj spóźnia mi się okres o 2 dni więc już nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test co prawda nie z porannego moczu no i po 4 min wyszła mi taka mała niewyraźna kreska czy jestem w ciąży??? któraś z Was tak miała??? a może to jeszcze troszeczke wcześnie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyszła Ci jedna Napisano Czerwiec 14, 2010 czy dwie kreski? Bo zrozumiałam, że jedna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ONA 21212121212 Napisano Czerwiec 14, 2010 Test robi się w najwszesniej w dniu spodziewanej miesiaczki mozna wtedy go zrobic o dowolnej porze dnia-wiec zrobilas w odpowiednim terminie (im pozniej tym lepiej). Ja gdybym bylka na Twoim miejscu to bym dla pewnosci zrobila jutro rano:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3majowa Napisano Czerwiec 14, 2010 powtórz test za 2 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 sorki źle się wyraziłam wyszła mi jedna no i ta druga taka niewyraźna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3majowa Napisano Czerwiec 14, 2010 a więc masz szansę na dzidzię :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Ja miałam podobnie i za 2 dni wyszła mi już 2 kreseczka wyraźna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Tylko ja bym tak bardzo chciała i nie wiem jak mam się nastawić lepiej chyba być pozytywnie zaskoczona tak zrobię na pewno powtórzę test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Piersi trochę mnie pobolewaja no i brzuch też ale to może być także objaw zbliżającej się miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhsdilhdwlqid Napisano Czerwiec 14, 2010 mam wazne pytanie i prosze o odpowiedz. przed chwila zrobilam test ciazowy, po prawie 4 tygdoniach od stosunku. wyszedl negatywnie. uzylam jednak moczu sprzed 3 godzin, czy mozna wtedy okreslic wynik za wiarygodny? czy nadaje sie do tego tylko mocz, ktory jest uzyty od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3majowa Napisano Czerwiec 14, 2010 po takim czasie, to obojętne z którego moczu, zresztą wszystko masz w ulotce -przeczytaj dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyszła Ci jedna Napisano Czerwiec 14, 2010 jeśli wyszło Ci dwie, a ta druga jest niewyraźna to jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette.88 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Wystarczy tylko teraz pogratulować. Druga kreska- nawet bladziutka oznacza ciążę. :) Dbaj o siebie i o maleństwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bibulka Napisano Czerwiec 14, 2010 ja tak mialam :) pierwszy test zrobiony za szybko wyszedl negatywny drugi zrobilam 5 dni po spodziewanej miesiaczce - pozytywny, ale blady za kilka dni zrobilam 3 test - krecha wyszla gruba Gratuluje ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 no to mnie pocieszyłyście bo już sama nie wiedziałam co o tym myśleć Mam tylko nadzieję że następny test wyjdzie pozytywny :) No a co z bólem brzucha to normalne???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bibulka Napisano Czerwiec 14, 2010 wiesz co ja ci polecam zrobic badanie na obecnosc hormonu beta HCG da ci 100% pewnosc ze jest ciaza, okresli czy to blizniacza i ktory to tydzien jezeli nie masz pewnosci to pewnosc da ten test z krwi koszt moze ok 30 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 i tak zrobię sobie jeszcze jeden test ciążowy zresztą w tym tygodniu mam planowaną wizytę u mojego gina więc zobaczymy co wyjdzie mam nadzieję że dzidziuś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach