Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frefefe

Ile byście wzieły kasy za przetłumaczenie tekstu A4 dla kolezanki???

Polecane posty

Gość frefefe

Moja dobra kolezanka z podstawowki chce zebym przetlumaczyla jej streszczenie pracy magisterskiej ( jedna strona A4). Jak myslicie ile powinnam a to wziac? Jej koleanka ze studiow tez chce zebym przetlumaczyla jej streszczenie.Tez 1 strona A4. Czy wziac tyle samo od jednej i drugiej? Ile poiwnnam wziac? Dodam, ze slownictwo nie latwe, boduzo slownictwa z psychologii typowo, wiec bede musiala posiedziec trochenad tym.

Jeśli to jest DOBRA koleżanka to chyba nie powinnaś od niej nic brać. Ja miałam "koleżankę" , myślałam że bliską. Sama dałam jej w życiu strasznie dużo rzeczy , wiele razy jej pomagałam , a ona zaproponowała mi tipsy na studniówkę za 30 zł :O Nie wiem ile ja na nią w życiu wydałam , nie wiem jak jej nie było głupio. Ale jeśli faktycznie masz z tym dużo pracy to weź jakąś małą kwotę.

powiedz jej kiedyś Cie na cisto zaprosi, albo coś takiego, a koleżnke wyceń, a Twoja koleżnka sama pokąże jaki ma gest

Gość fefefefe
Ale ja nbiespie na pieniadzach. Sama malo zarabiam, dodatkowo wyswiadczam usluge bo nie kam czasu, jest to okres sesji, i niechetnie wzielam to bo nie mam czasu...