Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla jestem ze szok

reklamowac fryzjera????

Polecane posty

pomalowalam sobie wlosy na jasny braz, zmyl sie po 2 tyg na rudy. poszlam do fryzjera, pomalowala mi na chlodny braz nr6 i zrobila pare pasemek. po kilku myciach zmyl sie znowu na RUDO111 zaplacilam u niej 130 zl. jestem wsciekla? zadzwonic i zareklamowac czy co?

Gość provokejszyn jak nic
watpie zeby cos ci sie udalo osignac, bo tak to jest z farbami ze moga sie zmyc...u ciebie ta farba sie zmyla ale np. u kogos innego wcale nie musiala. poza tym braz ma rtendencje do zmywania sie na rudo...mozesz tam podejsc i wyjasnic,a nuz moze fryzjerka sie poczuje i farbnie znowu.

Gość provokejszyn jak nic
watpie zeby cos ci sie udalo osignac, bo tak to jest z farbami ze moga sie zmyc...u ciebie ta farba sie zmyla ale np. u kogos innego wcale nie musiala. poza tym braz ma rtendencje do zmywania sie na rudo...mozesz tam podejsc i wyjasnic,a nuz moze fryzjerka sie poczuje i farbnie znowu.

zadzwonilam a baba sie pyta czy mialam kolorantem robione czy farba? no kurwa. kolorant to chyba szampon koloryzujacy? za 130 zl?

wiem ze farba sie zmywa ale nie po kilku myciach do tego stopnia ze sladu po niej nie ma!!!