Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka26

Metamorfoza Beaty 26l.- foto

Polecane posty

Gość Beatka26

Witajcie Wiem ze zawsze mogłam na Was Kafeterianki liczyć, wiec i tym razem prosze Was o pomoc.Ponizej sa moje foto, chcialabym abyscie doradziły mi jakąs fryzuke ew.zmiane kolorku włosów.Ten jest naturalny.Włoski dosc cienkawe,szybko przetluszczajace sie..:( ale i tak codziennie myje wiec nie problem.Bylam u wielu fryzjerów ale jakos zawsze cieli mnie na stara babe...przylizanie itd...Wierz ze cos doradzicie...Chcialabym zaszalec w tym roku bo mam te kitke juz od hohohoo..26stuknie wiec chcialabym cos zmienic... Pozdrawiam Was serdecznie...no i do dzieła kobietki:):): http://www.przeklej.pl/plik/img-0101-jpg-00181fcji96u http://www.przeklej.pl/plik/img-0092-jpg-00181fcb75a5 http://www.przeklej.pl/plik/img-0038-jpg-00181fbv3bq4

Gość beatka26
Podnosze temacik...i czekam na podpowiedzi i sugestie

Gość OMG OMG OMG
na takiego ryja to juz nic nie pomoze :O

Gość kafee ruraa
juz z litosci nikt sie nie wypowiada, zeby nie pognebiac i tak juz mega zakompleksionej autorki :D

Gość oooooo77
popierdolency normalnie!! a wy kurwa jakie mordy macie??

Gość do tych powyżej
jesteście zwykłą bandą świń

Gość Ja bym Ci proponowała
Podnieść włosy u nasady - są specjalne zabiegi w salonach fryzjerskich, włosy zwiększą objętość, nie będą się tak prztłuszczały. Jeśli chodzi o fryzurkę: kolor mi się bardzo podoba :) ja na Twoim miejscu nie kombinowałabym z żadną farbą, ewentualnie taką, która doda głębi Twoim włosom. Wiśniowy kolor? Wg mnie wyglądałabyś bardzo ładnie :) A i odrostów nie byłoby tak widać. Mi osobiście balejaże się nie podobają, bo chamsko widać, że włosy są farbowane. Nie ma wg mnie w balejażu nic pięknego.

Wzoruj się na Oli Kwaśniewskiej, bo masz podobny typ urody, a jej stylizacje są udane. Na kafeterii trudno polegać, jak widzisz-wyjątki są nieliczne. Pozdrawiam.

Gość beatka26
No jestem niemilo zakoczona tym co sie tu dzieje...nie raz kiedys tu szukalam rady,opini jak rowniez staralam sie innym pomuc doradzic no ale nigdy sie nie spotkalam z takimi opiniami...przykre jak widac...dziekuje serdecznie tym co wzieli spr. na powaznie...jak wida jstescie naprawde na wage zlota...

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masakra co sie tu dzieje! nie wiem co kieruje ludzmi ,ktorzy cie tu obrazaja..!mysle ,ze to zwykla glupota i prostactwo,moga tu sobie do woli dac upust swojej durnocie bo sa anonimowi.Brak slow po prostu.Przykro mi autorko,ze musialas to wszystko na swoj temat czytac..Boze co za ludzie!!Tym bardziej,ze naprawde jestes ladna dziewczyna,masz ladna buzie-wogole sie nie przejmuj tymi "opiniami". Ja tez mysle ,ze ladnie by ci bylo w e fryzurce ,ktora ktos tu juz wkleil,ewentualnie z wlosami dlugosci do ramion/lekko za ramiona ale koniecznie rozpuszczonymi:)kolor wg mnie pasuje do Ciebie.Pozdrawiam!

Gość moja twoja
dokladnie,mi tez przypominasz Olę Kwasniewską

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i tez potwierdzam ze jestes do Oli Kwasniewskiej podobna:)

Gość Beatka26
sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja twoja Dziekuje za mile słowa...rozni sa ludzie,tylko nie wiedzialam ze ci dobrzy w mniejszosci..kiedys tu tak nie było...tez sie zdziwilam nie milo ze zostalam tak ,,zjechana"....eh..trudno...chyba z tej mojej przemiany nici znowu:(...nad ta fryzurka pomysle...:) Dziekuje wam dziewczyny jestescie jedyne w swoim rodzaju...badzcie z tego dumne:)

Gość Anq26
Mam nadzieję, że Cię nie urażę ale skoro chciałaś profesjonalnej opinii to muszę napisać co i jak. No nie ukrywajmy nie jesteś wieszakiem i potrzebujesz fryzury, która optycznie Cię wysmukli, a więc absolutnie nie możesz nosić włosów zaczesanych w kitę, ulizanych nad czołem itp. Musisz mieć bujniejszą fryzurę, bardziej dynamiczną, wyszczuplającą twarz. Druga sprawa, prawdopodobnie masz lekką asymetrię twarzy (przynajmniej tak widać na zdjęciach) i zalecałabym asymetryczne cięcie. Z grzywką na tą stronę, gdzie oko jest bardziej przymknięte (czyli tak jak masz lekki przedziałek na pierwszym zdjęciu). Niemal każdy tak ma że jedna część twarzy jest większa, a asymetria fryzury odwraca od tego uwagę. Jak się odsłoni bardziej otwarte oko automatycznie buzia wydaje się pogodniejsza i atrakcyjniejsza. Żeby się nie skracać włosy powinny być nieco krótsze, a pasemka powinny nachodzić na policzki. Masz takie włosy, że najwygodniej i najlepiej jest potraktować je pastą do włosów i zrobić fryzurę w stylu "out of bed". Nie są one ani sztywne, proste, ani skręcone i trudno Ci będzie ułożyć wyczesaną fryzurę. A obcięta klasycznie i nieułożona wygląda fatalnie. Nie widzę Cię z bliska, nie mogę zobaczyć profilu ani dotknąć włosów...ale myślę, że +/- tak powinno być ok: Jeżeli chodzi o strzyżenie to powinnaś mocno wycieniować i wystrzępić włosy. Długość kilka cm poniżej żuchwy. grzywka na bok, tył krótszy mocno strzępiony. Włosy przy policzkach również. Coś +/- to poniżej ale nie taka głęboka grzywka wybierana niemal znad skroni tylko nieco bardziej na środku przedziałek, tak w połowie długości brwi. Przedziałek krótki, tak z 5-6 cm. A reszta włosów do tyłu, wycieniowana, uniesiona od nasady. http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura425811.htm Łagodniejszą wersją strzyżenia będzie coś takiego: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura596645.htm Też mocne strzępienie końcówek i lekki nieład, tutaj jeszcze można zrobić jeden bok krótszy żeby było ciekawiej, ważne żeby oba były dłuższe niż wysokość żuchwy, bo jak będą się kończyć powyżej albo równo z nią to zrobi się pyzato. masz dość mocno wypukły porost włosów na skroniach, ładnie to ukryje grzywka. Jak zaczesujesz włosy do tyłu bez grzywki i sobie odrysujesz kontur wewnętrzny porostu włosów to wyjdzie Ci kształt gruszki...a taki kształt uwypukla jeszcze bardziej policzki i nie dodaje Ci to uroku.... Jeżeli chodzi o kolor to masz troszkę za ciemny, masz delikatną urodę a ten kolor sprawia, że wyglądasz niezdrowo i różowo. Masz genialny kontur ust, do tego są duże, intensywny, żywy kolor podkreśli je fajnie. Radziłabym zrobić coś takiego: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura255124.htm albo takiego: http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura67887.htm I pamiętaj nie przeciągaj farby na końce bo są już za ciemne i wygląda to nieestetycznie. Radziłabym iść do fryzjera ściągnąć starą farbę i zrobić porządnie na całości jakiś orzechowy, beżowy brąz, albo mleczny kawowy.

Gość Anq26
A nie zauważyłam, że masz taki kolor naturalny. W takim razie jak przy nim zostaniesz to przyciemnij brwi henną, bo sprawia to wrażenie jakbyś farbowała włosy bo są dużo ciemniejsze niż brwi. I koniecznie zacznij używać odżywek z UV bo masz na czubku głowy jaśniejsze włosy niż na końcach i pewnie Ci na skroniach i przedziałku jaśnieją od słońca i to kiepsko wygląda. udanej metamorfozy:)

Gość licencjatka_ona
o matko, czytajac opinie spodziewalam sie kogos bardzo nie ladnego, a tym czasem dziewczyna jest naprawdę w porządku :D niektorzy chyba leczą swoje kompleksy krytykując innych ;) wskazzówki juz dostałaś od innych ;) a mnie sie kojarzysz z kingą rusin :D

Gość ddfnfnndndnns
Bardzo ładna jesteś i nie słuchaj zazdrosnych pasztetów :o Moim zdaniem powinnaś schudnąć trochę i wybrać jakąś lekką fryzurę. Nie ulizuj włosów do tyłu bo to Cię bardziej pogrubia. Na Twoim miejscu ścięłabym włosy do ramion i lekko je falowała. Krótkie włosy nie będą Ci pasować

Gość ifjfhfhfh
podetnij końcówki i zmień kolor na ciemny brąz

Gość Beatka26
Anq26 czy ja moge prosic cie o kontakt do mnie GG 1707287. Bardzo prosze

Gość beatka26
podnosze temat

Chyba nie widziałyście brzydkiej kobiety :O Beato, masz bardzo ładną twarz wg mnie :) Może powinnaś schudnąć jakies 5 kilo (podkreślam, że nie musisz ograniczać jedzenia do schudnięcia 5 kilo, wystarczy sport - np godzina dziennie biegania czy jazdy na rowerze), bardziej podkreślać brwi + zrobić sobię grzywke na bok. ;)

Gość beatka26
zamykam temat dziekuje za rady efekt ich juz w tym roku:P teraz szukam odp fryzjjera co polaczy wasze rady z efektem...

Gość zcxcxc
Ja bym Cię widziała w grzywce,bo masz wysokie czoło.

Heja!!ja bym Cię jednak widziała w grzywce na skos i fryzurce nieco uniesionej u nasady!Nie związuj sobie włosów nigdy w taką ciasną klitkę!A koloru włosów nie zmieniaj bo masz naprawdę fajny!!

Gość Beatka26
A moge poprosic o wizalne propozycje tego co wczesniej pisalyscie?