Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myku

Czy jest możliwe...

Polecane posty

na stronach aptek jest,wiec musi byc dostepne chyba... jak sie kochasz to facet oczywiscie wciska ci ten ring glebiej,ale jak tylko wstaniesz to on zaraz sam opadnie tak,ze bez problemu go wyciagniesz.jedynie przez pierwsze dni przy pierwszej paczce takie dziwne uczucie,ale nie wiem czy to wiecej nie w glowie

Gość myku
a ile płacisz za niego jesli mozna zapytac?

Gość myku
Jesłi sie okaze ze nie jestem w ciazy to moze sie na to zdecyduje wyglada ciekawie i mozna miec skleroze przy tym:)

kurde,mam chyba zle wiesci....ja mieszkam w holandii,tu mam czesciowe dofinansowanie i za 3 ringi place 20 euro,nie wiem ile doplaca ubezpieczalnia....ale cos widzialam na stronie jakiejs apteki internetowej,ze w PL 3 ringi za 129zl...czyli wychodzi miesiac za 43zl...mniej wiecej cena harmonetu

Gość myku
same pozytywne opinie po nim czytam a cena za jedne to naprawde tak jak za troche lepsze opakowanie innych tabsów ja biore diane ze wzgledow leczniczych głownie ale jak juz ie "podlecze" to moze sobie przeskocze na ten ring super sprawa dzieki ze go polecilas ... o ile nie bede w ciazy:)

ale to sie wyciaga po i myje?jakis specjalny preparat czy zwykła woda?

tak czy siak bedzie dobrze:) wiem,ja sama bylam zdziwiona,ze nigdy o tym nie slyszalam,a to naprawde super alternatywa dla tabsow,jesli ktos nie chce zadnych wkladek

a czemu chcesz myc?wsadzasz na cale 3 tygodnie,bez mycia,twoja pochwa swoim kwasnym pH sama utrzymuje w czystosci.no chyba,ze chcesz wyciagac w czasei sexu,to wtedy pod biezaco woda i tyle.ale ja osobiscie wole zostawic w srodku,niz ciagle pchac paluchy,potem tylko ryzyko grzyba wzrasta:P

no sory ale takie obklejne od spermy tam siedzi cały czas? to nie dla mnie

to nie jest obklejone od spermy,masz zle podejscie...to po sexie tez wlewasz wode do pochwy bo jest obklejona?jak sie pochwa czysci,to i ten chudziutki ring.jak go po 3 tygodniach wyciagam to niczym nie smierdzi,naprawde.

tez znam, ale bylam strasznie niezadowolona, caly czas mialam uczucie ze sie wysuwa.... Moze przez to, ze to stosunkowo pociazy bylo.. jakies pol roku. A w niemczech kosztuja 40 euro na 3 miesiace, za tanie nie sa.

no wlasnie w holandii jest ten plus,ze ci ubezpieczalnia czesciowo pokrywa. hmm..ale jak nie chcesz miec obklejone sperma,to wyciagasz na czas stosunku i po sprawie:) mnie zdziwilo,ze nawet podczas okresu mozna jednoczesnie tampon i ring-mam dlugie cykle i praktycznie dzien przed wlozeniem kolejnego ringa dopiero dostaje okres,wiec jestem zmuszona jeden dzien wsadzic i tampon i ring. jak kupilam kulki gejszy to facet powiedzial,czy juz nie przesadzam,ze tam juz taki scisk,a ja jeszcze wymyslam:P

Gość myku
ale sie usmialam z tym sciskiem:)

no ba:) tez sie dziwie,ze tyle tam mozna wsadzic i zandego grzyba ani nic...przynajmniej do teraz:) moze zapytaj swojego ginekologa co on o tym sadzi.ja jestem mile zaskoczona i nie cche juz wracac do tabsow