Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myku

Czy jest możliwe...

Polecane posty

Gość myku

Pod koniec pierwszego tygodnia brania tabsów miałam sex z mezem po południu a tabl zawsze biore wieczorem no i zapomnialam, zorientowałam sie dopiero nastepnego dnia wieczorem jak była pora nastepnej tabl wiec łyknełam 2. Ale tak sie ciezko zastanawiam czy mogło dojsc do zapłodnienia. Był ktos w podobnej sytuacji?

Gość mala miiiii
co za nieodpowiedzialni ludzie.... zapomnialas to martw sie teraz!

wystarczyło wziąsc jedną musisz sie dodatkowo zabezpieczac teraz przez 7 dni szanse sa ale małe

Gość myku
dzieki abraja za odpowiedz . Ulotke dokładnie przestudiowałam i wiem co jest mozliwe ale ciekawa jestem czy ktos mial podobnie.

ja iałam tak kilka razy skleroza nie boli;) ale nigdy nie zaszłam podczas zapomnienia w ciąże

Gość myku
abraja i nigdy nie brałas tej zapomnianej ?ja biore diane i pisze zeby wziac ta pominieta jak napredzej.

zona mojego brata czasem i 2 tabsy pod rzad zapominala i zadnej ciazy nie bylo..w ciaze jest trudniej zajsc niz wam sie wydaje... potem przestala brac tabsy i tez troche potrwalo zanim zaszla. na przyszlosc polecam nuva-ring,wtedy musisz pamietac tylko 2 razy w miesiacu:)

Gość myku
ponadto martwi mnie to ze to było pod koniec pirewszego tygodnia brania tabsów a wtedy jest najwieksze ryzyko

nie brałam zapomnianej nie ma to sensu jak najszybsze przyjęcie oznacza do 12 godzin potem juz i tak nie ma sensu dowalac sobie hormnami

Gość myku
nuva-ring- to jakas spirala ?

Gość myku
abraj pewnie masz racje z tymi hormonami

nie,to taka silikonowa obrecz...sciskasz ja i wsadzasz do pochwy...z niej uwalniaja sie hormony i co lepsze-dawka o polowe nizsza niz przy tabsach.pierwszy tydzien dziwne uczucie,ale potem juz nic nie czuc.ja stosuje juz 8 miesiecy i polecam.trzeba tylko pamietac,zeby wlozyc i po 3 tygodniach wyciagnac

Gość myku
tez chyba pomysle o zmianie na jakies łagodniejsze

a i jeszcze-okrss,pomimo ze dawka mniejsza,rowniez slabszy,moze dlatego,ze to jest w pochwie,cholera wie,ale teraz mam naprawde okres 2 dni i to tampoy mini po 6h tylko zapaprane do polowy :)

ale ten pierscien wkłada sie do pochwy czy nakłada na szyjke macicy? ciekawa jestem ja ide niedługo na implant zobaczyy jak bedzie ;)

Gość myku
ło matko obrecz i co sama sobie ja "aplikujesz" i wyciagasz? nie rpzeszkadza przy współzyciu?

Gość myku
do Pani wodnik to było moje 3 opakowanie jestem teraz własnie w trakcie 7 dniowej przerwy i czekam na okres:/

nie bój nic krwawienie mozesz dostac nawet 7 mego dnia i potem 8 bierzesz kolejna tabl z nowego opakowania

Gość myku
Dzieki za dobre słowa i kulturalne wypowiedzi. Planuje drugie dziecko ale dopiero za 2 lata teraz mam na oku prace o ktroej marze i kiepsko by sie złozyło ze tak powiem...

Gość muszkapietryszka
- Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie!

to wyglada jak gumka do wlosow,tylko przezroczysta ciecz jest w srodku...naciskasz to palcami,zeby bylo plaskie i wkladasz do pochwy,tak jak tampona-wiec sama wkladasz i sama wyciagasz...zaraz wam to wygoogluje

z kultura tu u nasz na bakier sama się dziwie ze tylko jeden niemiły post był hehe

Gość myku
ciewkawa sprawa z tym krazkiem, jak długo to juz stosujesz?

Gość myku
u nas to jest w ogole dostepne? do tak szczerze nie masz problemu z pozbyciem sie tego?

juz jakies 8 miesiecy..pani ginekolog mi polecila.wczesniej bralam yasmin,ale powiedziala,ze po nim ma sie czesto zakrzepice.poza tym chcialam cos innego,z mniejsza dawka.innymi propozycjami byly: -zastrzyk hormonalny-ale kurde igla mnie przeraza i calkowity brak okresu tez -wkladka wewnatrzmaciczna hormonalna,ale wtedy to na 5 lat,a ja chce za 2 lata zaczac starania dlatego to bylo najlepsze rozwiazanie dla mnie.mozesz spokojnie sie kochac majac to w srodku,ja nigdy nie wyciagam.tu jest chyba nawet caly dlugasny temat o nuva ring.tylko jesli masz ogromne problemy z nawracajaco grzybica,to lepiej nie zmieniaj

Gość myku
no ale raz w miesiacu muszisz wymienic tak?? to wtedy wyciagasz i co nie masz problemu z wyjeciem tego czy gin ci wyjmuje?