Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

micela

Do przyszłych studentów

Polecane posty

nie wybierajcie ksw ja przez tydzień studiowałam na ksw kierunek ochrona środowiska. poziom nauczania to istna masakra, może i zajęcia prowadzą profesorowie Uj czy z UR ale o wiele mnie wymagają. przykład na chemii zadania ze steżeń jak w gimnazjum a połowa ludzi nie umiała tego rozwiązać. laboratorium chemiczne KSW znajduje się na ulicy wrocławskiej w prywatnym gimnazjum9tak gimnazjum!!!) europejskim , zajecia polegaja na przelewaniu wody i kolorowych odczynników z buteleczki do probówki. biologia -program ten sam co w liceum. po tygodniu zrezygnowałam i nie żałuje teraz studiuje chemię na Uj i nauczylam sie wielu nowoczesnych metod analitycznych oraz zaczerpnęłam wiedzy z na prawdę wyższej połki i to całkowicie za darmo! na ksW większość osób które chodzi to te którym sie nie udało dostac na normalne studia ale takie którym si e po prostu nie chce uczyć chca mieć tylko papierek

Gość fdtdfgd
KSW=Kup Sobie Wykształcenie:classic_cool: sprawdzone und potwierdzone

nie napisałam tego żeby śmiać sie z kogoś kto wybrał te uczelnię to jego saprawa. ale uważam że jak sie nawet komuś ni uda dostać na studia dzinne na uj czy agh to lepiej iść na zaoczne albo nawet na jakieś studium państwowe. a to gimnazjalne laboratorium mnie po prostu rozwaliło dlatego o tym napisałam