Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajjaajjaaaaaa

PYT O REJESTRACJE SAMOCHODU

Polecane posty

Gość ajajajjaajjaaaaaa

ILE MA SIE CZASU NA PRZEREJESTROWANIE SAMOCHODU??WIEM ZE MIESIAC OD DNIA KUPNA NO ALE JESLI SIE PRZEREJESTRUJE NP PO POL ROKU TO CO???BEDZIE JAKAS KARA CZY COS??? SORRKI ZA CAPS LOCKA

Gość ja sie odzywiam zdrowoo
bedzie problem, bo sprzedajacy, wyrejestruje a ty nie zarejestrujesz czyli zonk

Gość staszek spod monopolowego
bidzie kara

Gość fgvggvf
ale wiem ze wyrejestrowuje sie automatycznie przy przerejestrowaniu. Ja np nie wyrejestrowalam auta jak sprzedalam, nie musialam bo ten kto kupil jak rejestrowal na siebie to sie wtedy wyrejestrowalo. Ale niewiem czy kara jest za to, sama jestem ciekawa

Gość ja sie odzywiam zdrowoo
no kara jest masz termin 30 dni i musiz sie w nim zmescic poza tym sprzedajacy pojdzie z umowa do ubezpieczyciela odebrac skladke i co bedziesz nie ubezpieczonym samochodem jezdzic

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma żadnej kary, ja zarejestrowałam samochód po pół roku, nie płaciłam zadnej kary, nawet mi nikt uwagi nie zwrócił ze rejestruje tak pozno

Gość ajajajjaajjaaaaaa
na razie auto stalo i nim nie jezdzilam, bo caly czas bylo w naprawie...teraz jest juz zrobione, ubezpieczone od dzisiaj i chcialam w koncu zarejestrowac je.... juz sie balam ale ze ktos tu napisal ze rejestrowal po pol roku i nie placil kary to kamien z serca