Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antoninka00000

OKROPNI SĄSIEDZI

Polecane posty

Witam :) Czy tylko ja mam okropnych sasiadów??? Zimą kradli nam prąd,biegają po opiekach,caritasach wyłudzając pieniądze,jedzenia i nnye rzeczy. Wiecznie żyją na koszt Państwa a chodzą z głową do góry jak by się sami wszystkiego dorobili.Dzieci mają tylko po to żeby im do sklepu chodziły po zakupy Jak ja ich nienawidze !!!! Bardzo często myślę,żeby zamienić mieszkanie i sie stad wyprowadzić

Gość głupen pizden
Moi chodzą do kościoła jak rozdają dary z Caristasu :D A koleżanka mamy wysyła dzieci na wczasy z Caritasu :D Zaznaczam, że tych ludzi na wszystko stać :classic_cool:

Gość provokejszyn jak nic
no to gdzies top zglos ze wyludzaja pieniadze ktore im sie nie nalzey i juz sie przymkna.

Gość buuu88
To chyba moja matka, też byliśmy tylko po to żeby chodzić do sklepu, potrafiła tylko w ciąże zachodzić i zgrywac Matkę Polkę.

Gość głupen pizden
A raz było tak, że sąsiadka pożyczyła ode mnie mąkę i oddała właśnie jak wzięła z kościoła. Była z napisem Caritas. Inna sąsiadka za jakiś czas też przyszła pożyczyć więc dałam tę z Caritasu, a ona zdziwiła się, bo myślała, że ja również chodzę po dary :O :D

to nic nie da :( dzwoniłam kiedys do opieki ale Pani stwierdziła,że ją to nie obchodzi Są starzy schorowani ludzi którzy potrzebuja pomocy a tym je...nym wyłudzaczom nie chce się iśc do pracy Dodam do tego ,że mieszkanko niczego sobie urządzone,autko też niezłe,2 telewizorki plazmowe,komputer,laptopik i do tego wyjazdy na weekendy Ludzie normalni pracują i nie stac ich co na niektóre rzeczy a tacy to sie potrafia ustawic

no to zrob kupe do papierowej torby o zostawiaj im ocdziennie rano pod progiem.

to moze trzeba bylo prozmawiac z szefem tej pani z opieki ,bo powinna to ja obchodzic.

na początku to ja jeszcze wojowałam a teraz sił juz brak :( na dodatek córka ich jedzie na kolonie organizowane przez szkołę,więc zabrała miejsce dziecku które powinno jechać a tak spędzi wakacje w mieście.

tak ogólnie to bym sie nimi nie interesowała ale niżej mieszka starsza pani która ma małą rencinkę i po opłaceniu komornego i prądu prawie nic jej nie zostaje :( o pomoc z opieki nie może się ubiegać bo jakis tam dochód ma więć za co kupi leki i będzie jakos żyła do końca dni????? dopóki są takie pasożyty nie ma co liczyć na pomoc od Państwa

Gość taa niedobra pupa
Dodam do tego ,że mieszkanko niczego sobie urządzone,autko też niezłe,2 telewizorki plazmowe,komputer,laptopik i do tego wyjazdy na weekendy Ludzie normalni pracują i nie stac ich co na niektóre rzeczy a tacy to sie potrafia ustawic I to wszystko dostalli z opieki społecznej???

Gość .....xxd
załatwili sobie, malo jest takich, co mają ciotkę gdzie trzeba

mąz czasem podejmie prace na budowie i pewnie na czarno to mają kasę na luksus komornego nie płacą ale nie ma co liczyc że ich tak szybko eksmitują :(

Gość .....xxd
Słyszałam o takie co różne rzeczy załatwiała w Caritasie" oddając" się księżom

Gość opieka nigdy
czy oni są agresywni, teroryzują sąsiadów itp bo jeżeli nie to co ciebie to obchodzi..? Jakby byli bandytami, dewiantami to w ciemnej bramie wpier....ol a tak niech sobie posożytują szkoda nerwów

Gość kiok
Ludzie zarzadzajacy Caritasem przywlaszczaja sobie domy, ziemie, ktore im zapisuje staruszki, myslace, ze pomoga w ten sposob potrzebujacym, wiec takie cos to pikus.

Gość .....xxd
Jasne pogłaszcz naciągaczy po główkach, pewnie sama taka jesteś.

Gość opieka nigdy
większość stowarzyszeń zajmujących się pomocą na początku swojego istnienia skupiają się właśnie na pomocy. kiedy już się rozrosną jak molochy to wtedy najwięcej energii przeznaczają na zapewnienie sobie wypłat i wygodnych warunków pracy...cele statusowe schodzą na drugi plan. Taka prawda

Gość taa niedobra pupa
jak to drastyczne, można napisac donos do MOPSu - najlepiej szefa, że pracują na czarno, itp.

pasożytują zabierając w ten sposób tym którzy naprawdę tego potrzebują dziwie się tylko,że moga innym patrzeć prosto w oczy

Gość opieka nigdy
To ich skrzywiona moralność My nic na to nie poradzimy....szkoda energii i nerwów....

Myślę,że wszystko jest do czasu nadejdzie taki dzień,że będą musieli oddac to co wyłudzali przez lata i zabiorą sie w końcu za prace