Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfdgfddgdgdg

Nie rozumiem niektórych studentów. Po co wam poprawki?

Polecane posty

Gość gffgfdgfddgdgdg

Nie lepiej zaliczyć wszystko w pierwszym terminie i mieć długie wakacje? Tak czy inaczej trzeba zaliczyć, więc dlaczego nie wtedy, kiedy wszyscy? Po co wam poprawki?

Gość Warszawianka przez wielkie W
przeczysz sam sobie. "więc dlaczego nie wtedy, kiedy wszyscy?" no wlasnie ci wszyscy pisza w poprawkach XD

Gość jupiiiiiiiiiiiiiii
ja dzisiaj zaliczyłam ostatni egzamin :-P i mam juz wakacje, ale sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Gość Warszawianka przez wielkie W
i od razu mialas wyniki? ooo ciekawe

Gość ma-rysia
Bo czasem cos wypadnie, bo czasem sie nie chciało nauczyc, bo czasem się skupiło na innej części materiału niż była w pytaniach, bo czasem nakładają sie na siebie terminy i nie da sie ze wszystkim zdążyć, bo czasem jest sie w gorszym stanie psychicznym czy fizycznym. A ty co, święta? Kazdy by wolał miec dłuższe wakacje bez widma poprawek, ale jak już się zdarzy, to się zdarzy.

Gość jupiiiiiiiiiiiiiii
tak, bo miałam same ustne egzaminy w tym semestrze :-( ufffffff było gorąco, tyle nauki i nocy nie przespanych, ale dzisiaj zdałam ostatni :-) i sie z tego bardzo cieszę :-)

Gość Warszawianka przez wielkie Wu
ma rysia jak sie wczuwasz w udzielanie odpowiedzi

Gość ja też już po
i też się cieszę! I nie jestem święta - ale uczę się dużo, bo wolę też zaliczyć wszystko od razu. I wcale nie kosztem przyjemności - bo gdy rozkładam sobie naukę na cały rok (czy semestr) to poświęcam jej mniej czasu w ciągu dnia, niż gdybym miała kuć dzień i noc przed samym egzaminem. A komfort psychiczny, gdy wiem, że jestem przygotowana - bezcenny! Ale też zgadzam się, że są różne sytuacje w życiu - i w ogóle dobrze, że są poprawki. Nigdy nie wiadomo, komu i kiedy się noga podwinie.

Gość ma-rysia
Ja miałam jeden jedyny raz poprawkę i niezbyt miło to wspominam - i nie było to z lenistwa. Uczyłam się - i gówno. Strasznie trudno było mi sie skoncentrować, głowa mnie bolala caly czas przed tymi egzaminami, pierwszy termin - pala, drugi - pała, dopiero we wrześniowym wyszlo. I nie, nie jestem tępa. Z tego przedmiotu można było dostac tylko 2 albo 3 - innych ocen nie było. Widac w pierwszych dwóch terminach nie byłam wystarczająco przygotowana :P

Gość gffgfdgfddgdgdg
Ja mam wakacje od czwartku, wszystko zaliczyłam, a są osoby, które "z premedytacją" mają we wrześniu nawet po 3 poprawki

Gość ma-rysia
No, tych "z premedytacją" to tez nie bardzo rozumiem. Ale moze mają tak jak mój jeden doktor na uczelni - mówił, ze on ZAWSZE sobie urządzał kampanię wrześniową, bo wtedy juz pogoda nie taka i łatwiej sie zmusic do roboty - z w czerwcu cieplo, dzień długi, żyć sie chce - nie chciał sobie tego psuć przygotowaniami do egzaminów

Gość gffgfdgfddgdgdg
Kampania wrześniowa :D I jeszcze został doktorem? Zdolny chłopina ;)

Gość ma-rysia
Do zostania doktorem nie trzeba nie wiadomo czego :) u nas na studia doktoranckie pozgłaszało się mnóstwo osób, które chyba tylko cudem skończyły studia magisterskie.