Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya123

Prezenty ślubne...

Polecane posty

Gość maya123

Czy prezent w postaci karty upominkowej to ok pomysł? Zbliża mi się sezon 'weselny' i chciałabym już teraz załatwić kwestię pomysłów. Co wy na to?

Gość jeden_moment
pewnie, że dobry, szczególnie jesli nie znasz dobrze pary młodej i nie wiesz co jest im potrzebne do domowego ogniska. Żeby nie wtopic z kolejnym zestawem garnków lepiej dać im karte na 2stówy i miec problem z glowy :) A gdzie chcesz te karte kupić?

Gość maya123
No właśnie nie wiem za bardzo bo chciałabym żeby to była karta uwzględniająca zakupy np. RTV/AGD a nie np. do sklepu z ciuchami - gdzieś gdzie można kupić taką kartę a sklep ma szeroki asortyment. Jakieś pomysłu? Słyszałam raz o sklepie tego typu ale zapomniałam nazwy, to jest jakieś sklep online. Jakieś propozycje?

Gość maya123
Właśnie byłam na ich stronie i faktycznie maja taka ofertę karty upominkowej! 'diablica25' dziękuję serdecznie bo nie wiem jak bym niby znalazła taka opcję. Rewelacja, na prawdę fajny wybór produktów i myślę, że i ona i on... albo i wspólnie sobie coś znajdą. Na czym polega taka karta - bo czytam na stronie ale nie wiem czy to jest coś wirtualnego czy materialnego (plastik)?