Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudusiiaa

problem z trądzikiem

Polecane posty

Gość klaudusiiaa

ogolnie jest tak ze zawsze mam syfki, rzadko kiedy sie zdarza zebym nic nie miala na buzi... mialam zapisane juz 3 maści, z czego 2 pierwsze mi pomogly a ta 3 niestety nie i mozna powiedzieć powrocił mi trądzik... bylam u dermatologa i nie mowila abym kupiła te masci ktore mi pomogly... teraz nie wiem czy kupić jedną z tych maści które mi pomogły czy jakąś inna? prosze o pomoc może ktoś z was ma taki sam problem co ja?

Gość klaudusiiaa
nie mialam:/! no i zaznacze tez ze brałam kiedys tabletki antykoncepcyjne i tez za bardzo nie pomagały... No i to nie jest tak ze ja mam wielkie syfy z ropą na srodku po prostu są one takie małe białe na brodzie na policzkach i czasem cos wiekszego wyskoczy...

Gość klaudusiiaa
22

Gość ja brałam tetre
antybiotyk. dopiero to mi pomogło, jednak przez brak odpowiednich kosmetyków do twarzy znów ropniaki się pojawiły :P przedstaw swoją pielęgnację cery

oze spróbuj kuracji pigulkami antykoncepcyjnymi np yasmin o działaniu antyandrogennym? ale przed tym powinnaś dostac skierowanie na badanie twojego profilu hormonalnego

Gość klaudusiiaa
uzywałam już acnemycin plus(podziałało), clindacne(podziałało), akneroxid 5(strasznie wysusza mi skórę), differin(taki sobie)... Ogólnie uzywam toniku Dermiki do cery łojotokowej, krem garnier na przemian z kremem dermiki z tej samej seri co tonik... nie chce brać tabletek antykoncepcyjnych... ogolnie to jest tak ze czoło mam okej, na brodzie mam takie małe białe a na polikach blizej nosa też wlasnie małe białe... i czasem cos mi właśnie wyskakuje na brodzie lub na polikach takiego większego:/:/

Gość ja brałam tetre
po kremie z garniera i od dermiki to wszystko, diefferin to katastrofa...czytałaś o żelu do twarzy cetaphilu? warto wypróbować,ok 40 zł kosztuje, i krem zmień, musisz zapoznać się ze składnikami które zatykają pory perabeny są złe, pamiętaj

Gość Lalka z MArsa
Przyda się też wizyta u dobrej kosmetyczki. Skórę też trzeba oczyszczać, mieć dobrane dobre kosmetyki. A skąd jesteś?

Gość klaudusiiaa
Poznań

Gość klaudusiiaa
byłam teraz u dermatologa i w sumie chciala mi zapisac maśc duac tylko że ja nie chciałam bo ona podobno bardzo wysusza... i zapisała mi skinoren i własnie nie wiem czy kupić? koleżanka uzywa i mowi ze jest bardzo zadowolona tylko ze nie wiem jak u mnie to będzie się sprawdzało?