Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie mam nic przeciwko

Jaka sukienka???

Polecane posty

Witam.Mam pytanie do kobiet znających się na modzie.Jestem dosyć niska i puszysta (150cm/75kg).Mój największy problem to zbyt duzo ciała tuż pod biustem(na wysokości żołądka i brzucha).Jako ze zaczyna się lato i ja chcialabym zalozyc sukienke. Ale zupelnie nie wiem jaka by na mnie pasowala??? I prosze nie pisac mi zebym schudla to wtedy cos znajde bo probuje caly czas a efektów nie ma :( Jezeli ktos ma jakies propozycje to prosze o linki. Dziękuję.

Kurcze fajne te sukienki tylko nie wiem czy ja bym dobrze wygladala w takiej za kolano skoro i tak jestem bardzo niska...?

a ja uwazam ze wzrost jest w tej kwestiimało istotny - zawsze można ubrać szpilki ;) Myślę że jeśli masz sporo ciałka to długość za kolanko jak najbardziej ok ;)

Ta pani z ostatniego zdjęcia wygląda fatalnie nie dlatego, że ma za któtką sukienkę, tylko dlatego, że owa sukienka jest fatalna. Odpowiednio dobrana mini może i poza 38 wyjść.

Gość pani spod 10
wygląda super. ładne te puszyste kobietki. nie podoba mi się puszysta kobieta w błyszczących tkaninach.

te verde ______ niestety niezwykłą rzadkością jest tęga kobieta z nogami które można odsłonić (idealny przykład na tej fotce). Niestety sztuka dobrego ubioru polega na zakrywaniu niedoskonałości tak wiec w 99% przypadków mini odpada - ale to moje zdanie.

Gość maya123
Zdecydowanie z pasem w tali i do kolan - tylko nie przed kolo ano tylko tak że jak będziesz się oglądać w lustrze to żeby Ci kolano do połowy było widać - i kolorystyka stonowana nie żadne kwiaty + materiał lniany, bawełniany nic świecącego :)