Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość normalny_chlopak

alimenty

Polecane posty

Gość normalny_chlopak

witam was chcialbym zebyscie sie wypowiedzieli na ten temat a wiec do rzeczy ... place 400 zł alimentow na corke zarabiam najnizsza krajowa czyli 1050 zł (córka ma 2 lata ) chce miec tez wlasne zycie ale nie pozwala mi na to $ bo zostaje mi zaledwie 650 zł , mam inna kobiete z ktora zyje nie z ta co mam dziecko bo to otorz kobieta po 2,5 roq spotykania sie u bycia razem ze mna w chcwili zajscia w ciaze rzucila mnie pozniej zglosila do sadu ze chce 400 zl alimentow i jej sad przyznal wtedy nie mialem pracy to sad powiedzial zebym poszedl na budowe i bede mial jak zaplacic 400 zl... ta dziewczyna uczyla sie wtedy w L O ( 2 razy nie zdała ) ale milosc miloscia nie wnikalem w to..bardzo cierpialem jak mnie rzucila i ze dziecko nie bedzie mialo normalnej rodziny;/ ostatnio rzucila szkole i poszla zaocznie do szkoly.. czyli sobota niedziela... w tygodniu nie pracuje a moim zdaniem powinna isc do roboty a nie chodzic po imprezach.. tlumaczy sie tym ze " kto bedzie pilnowal mała " . aktulanie nie rozmawiam nawet z nia bo zawsze sie przypieprza wiec nie mam o czym z nia gadac... pozatym nie chce mi dawac dziecka na widzenia ..bo zalegam naprzyklad za miesiac za alimenty..i to jest taki powod ze nie chce mi Jej(malej) dawac... oczywiscie jakby ona poszla do roboty od pn-pd to by miala wiecej kasy na mała i cos dla siebie a tak siedzi na matki utrzymaniu..taki zakalec... i teraz pytam sie was moge isc do sadu o zmniejszenie alimentow ? i zeby mi wyznaczyl termin widywania sie z mała w swoim domu .. nie w jej domu bo nie mam ochoty i zamiaru patrzec i rozmawiac na tamta kobiete...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować