Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vrvrfvf

czy moja matka celowo mnie tluczy-chociaz wie ze mam problem z waga?

Polecane posty

Gość vrvrfvf

biore steryd na chorobe i mam problem z tyciem unikam słodyczy i staram sie cwiczyc itp troszke schudłam ale moja matka zaczeła znosic codziennie całe kg ciastek cukierków i koniecznie chipsy wie ze szkodzi mi tycie wiec o co chodzi?? prosze ja zebym tego nie robia twierdzi ze sobie kupuje zje troszeczke a reszta lezy ja jako straszny uzalezniony od słodyczy łakomczuch nie potrafie sie powstrzymac;( mam 22 lata i boje sie bo nie chce byc jak swinia a wiem ze jakby nie kupowała sama nie kupiłabym

Gość Amjgjaja
Up

sa dwie możliwości pierwsza taka że twoja matka faktycznie kupuje te ciastka dla siebie druga; niekótóre matki i babki maja obsesje na punkcie żeby ich dzieci dobrze wyglądały(czytaj miały nadwagę) i żeby duzo jadły, mysla że jak bedą miały kilka kg wiecej niż trzeba bedą zdrowsze. i nie tyczy się to tylko małych dzici ale również tych starszych takich jak ty jedyne co ci pozostaje to ćwiczyc swoja silna wolę , zacząc cwiczyc może na silowni albo basen

Gość tłuczy cie matka
? tłuczenie ludzi jest karalne, bo przemoc jest karalna! zgłoś to na policję! i od tłuczenia się raczej sinieje a nie brubnie, chociaż nie wiem co to znaczy brubnieć