Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka1234554321

ANTYKONCEPCJA, POMÓŻCIE MI ZDECYDOWAĆ!

Polecane posty

Gość ilonka1234554321

Zastanawiam się nad dobrą antykoncepcją. Bardzo poważnie myśle o tabletkach - bo są najskuteczniejsze, boję sie jednak skutkow ubocznych mogłabym pozastać przy prezerwatywie + globulka dopochwowa (nie jet to dla mnie wielka niedogodność ta globuklka), może prezerwatywa+stosunek przerywany? Szukam naprawde szczerej porady osoby bardziej doświadzonej odemnie, mam 19 lat, dopiwro rozpoczynam wspóżycie i naprawde zależy mi na tej antykoncepcji :)

Gość Delikatna Morska Bryza
poddaj swojego faceta wazektomii, po co się będziesz truć tabletkami:P na własnym przykładzie przekonałam się jak tabsy mogą zniszczyć organizm. Miałam nadciśnienie, wysoki cholesterol, problemy kardiologiczne, ciągłe krwawienie, opuchlizne...

Gość ilonka1234554321
no a moze ktos jeszcze z wlasnego doswiadczenia?

Gość sylwio1984
ja tez mialam koszmarne skutki uboczne. moze wez gumke, globulke i na wszelki wypadek wykup i miej zawsze przy sobie pigulke po... jak tylko mozesz, to unikaj tabsow.

mysle ze prezerwatywa + globulka jest oki, ja stanowczo odradzam stosunek przerywany. ale nie odradzam tez tabletek anty, bo nie kazdy ma po nich skutki uboczne , sa teraz nowe lepsze tabletki, zawsze mozesz zobaczyc jak sie bedziesz po nich czuc.

Gość zapoznaj się ze swoim cyklem
dziewczyno a do tego stosuj prezerwatywę dopóki jesteś taka młoda bo już pierwsza rzecz w zupełności wystarczy dla tych którzy wiedzą o co w tym biega. Albo bierz tabsy i narzekaj na zajebiste skutki uboczne jak wolisz